Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan

  • Längd: 1 dag

Om du är intresserad av en utbildning fyll i en intresseanmälan

Läs mer

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss här.

Six Sigma Champion

För att säkerställa ett effektivt införande av Six Sigma som förbättringsmetodik och lyckade projekt, krävs en genomgående förståelse och ett engagemang i organisationen.

Utbildningen syftar till att både ge en grundläggande förståelse för Six Sigma, samt genomlysa hur en Six Sigma organisation byggs upp och förvaltas för att generera långsiktigt värde. Support av Six Sigma-projekt, val av nya kandidater för upplärning och hur man säkerställer konceptets utveckling behandlas. Denna utbildning vänder sig till Six Sigma Champion, Sponsor och styrgruppsmedlemmar samt andra som direkt stödjer arbetet på alla nivåer i organisation. Den är även lämplig för dem som på annat sätt kommer i kontakt med arbetet som t ex linjechefer och processägare.

För Vem?

Denna utbildning vänder sig till ledningsgrupper som har ambitioner att utrusta organisationen med kompetens inom Six Sigma. Utbildningen är också riktad till dig som ansvarar för att förvalta Six Sigma-konceptet i organisationen, samt till blivande sponsorer och styrgruppsmedlemmar till förbättringsprojekt.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper

Syfte och mål

Syftet är att skapa förståelse för vad som krävs för att säkerställa en effektiv implementering och support av Six Sigma som förbättringsmetodik. Målet med utbildningen är att ge en grundläggande förståelse för Six Sigma, samt genomlysa hur en verksamhetsutvecklings-organisation byggs upp och förvaltas för att generera långsiktigt värde.

Övrig information

Intresseanmälan

  • Längd: 1 dag

Om du är intresserad av en utbildning fyll i en intresseanmälan

Läs mer

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss här.

Fakta om Six Sigma Champion

Program

Dag 1 09:00-17:00

  • Introduktion till Six Sigma
  • Roller, ansvar och organisation inom Six Sigma
  • Beskrivning av Champion-rollen
  • Identifiera och välja Six Sigma-projekt
  • Styra Six Sigma-projekt
  • Introducera och leda Six Sigma initiativ

Intresseanmälan

  • Längd: 1 dag

Om du är intresserad av en utbildning fyll i en intresseanmälan

Läs mer


Programbeskrivning

Ladda ner PDF

Varför gå utbildning hos oss?

4,7 av 5 i medelbetyg
25 årav erfarenhet
4000deltagare per år


Relaterade utbildningar

Kursen tar upp de förväntade kommande ändringarna eftersom vi baserar kursen på standarderna som de ser ut just i ögonblicket.

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma

Lean, Six Sigma och Agilt är tre koncept som går ut på att minimera kvalitetsbrister och kostnader samtidigt som effektivitet och kundnöjdhet ökar.

Six Sigma Green Belt

Detta utbildningsprogram för motsvarande ”Green Belt”-nivån inom Six Sigma genomförs under 6 dagar fördelat på 3 st tillfällen. Deltagarna förväntas under tiden praktisera metodiken i den egna verksamheten och påvisa mätbara resultat. Coachning /mentorstöd tillgodoses av föreläsaren under utbildningen.

Lean för tjänster, administration och service

I denna utbildning går vi igenom de vanligaste verktygen inom Lean och hur dessa kan användas i administrativa eller tjänsteproducerande verksamheter.

Några av våra kunder

Ladda ner vår utbildningskatalog i pdf