Hoppa till huvudinnehåll

Våra digitala utbildningar

Med livesända digitala utbildningar vill vi göra din utbildningsupplevelse mer lättillgänglig. Våra föreläsare, som också är aktiva managementkonsulter, ger dig en mix av teori och praktik för att du ska få kunskap som direkt kan appliceras i ditt arbete. Med öppna och företagsinterna digitala utbildningar får du möjligheten att ta till dig kunskapen där det passar dig bäst.

Under våra digitala utbildningstillfällen använder sig våra föreläsare av olika pedagogiska verktyg och väljer upplägg utifrån situation, allt för att du ska uppnå störst nytta och lära dig som mest. För en del utbildningar finns även stödet från vår läroplattform i Learnifier, där du som deltagare följer ett pedagogiskt lärospår och tar del av vårt kursmaterial i olika digitala format.

Kontakta vår utbildningsavdelning om du är intresserad av att veta mer om våra digitala utbildningar.

Telefonnummer: 010 459 00 11

Email: utbildning@canea.se

canea_digitala_utbildningar.mp4

.

"Genom att vi alltid knyter samman verktyg, modeller och teori med våra deltagares specifika behov och situation i sin egen verksamhet blir det lätt att direkt efter utbildningarna börja träna på det "nya". Detta följer vi dessutom gärna upp på olika sätt så att vi kan lära av varandra och få än mer motivation till engagemang och utveckling."

Kristian Guander, Ledarskapsutvecklare, CANEA.