Hoppa till huvudinnehåll

Våra distansutbildningar

Med livesända distansutbildningar online vill vi göra din utbildningsupplevelse mer lättillgänglig. Våra föreläsare, som också är aktiva managementkonsulter, ger dig en mix av teori och praktik för att du ska få kunskap som direkt kan appliceras i ditt arbete. Med öppna och företagsinterna distansutbildningar får du möjligheten att ta till dig kunskapen där det passar dig bäst.

Under våra distansutbildningstillfällen använder sig våra föreläsare av olika pedagogiska verktyg och väljer upplägg utifrån situation, allt för att du ska uppnå störst nytta och lära dig som mest. För en del utbildningar finns även stödet från vår läroplattform där du som deltagare följer ett pedagogiskt lärospår och tar del av vårt kursmaterial i olika digitala format.

Kontakta vår utbildningsavdelning om du är intresserad av att veta mer om våra distansutbildningar.

Telefonnummer: 010 459 00 11

Email: bokning@canea.se

.

"Utbildningen överträffade mina förväntningar. Trots tre hela dagar framför datorn så gick det jättebra. Det var ett intressant innehåll som presenterades av en kunnig och engagerande föreläsare som inspirerade hela gruppen. Det blev bra diskussioner och även gruppövningar fungerade utmärkt online."

Edit Cenusa, Quality Engineer, YIT Sverige AB

.

Live Online – CANEAs professionella studios för distansutbildning

CANEA har fem egna professionella studios som gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder en förstklassig utbildningsupplevelse vart de än befinner sig. Professionell utrustning för bild och ljud samt greenscreens skapar en utbildningsupplevelse av hög kvalitet med goda förutsättningar för effektiv inlärning. Våra studios används för att hålla digitala, pandemisäkra versioner av våra annars fysiska utbildningar samt som ett resurseffektivt sätt att följa upp våra fysiska utbildningar med djupdykningar och individuell coachning.

.

"Genom att vi alltid knyter samman verktyg, modeller och teori med våra deltagares specifika behov och situation i sin egen verksamhet blir det lätt att direkt efter utbildningarna börja träna på det "nya". Detta följer vi dessutom gärna upp på olika sätt så att vi kan lära av varandra och få än mer motivation till engagemang och utveckling."

Kristian Guander, Ledarskapsutvecklare, CANEA.

.

.

Se alla våra utbildningar