Hoppa till huvudinnehåll

Varför CANEA?

Att ha kul på jobbet gör att du trivs och kan utvecklas

Vi tror att grunden till att ha kul på jobbet baseras på att ha ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor, men också att du känner att du har en utmanande och meningsfull roll i organisationen. Hos oss ligger förmodligen framgången i team som har kul tillsammans – här är vår rekryteringsprocess viktig för att hitta rätt medarbetare. Självklart bidrar kollegor med olika kunskaper och erfarenheter, men för att lyckas tillsammans spelar även personlighet en stor roll. Vi har därför en gedigen rekryteringsprocess där du får träffa både chefer och medarbetare i olika steg. Allt för att skapa en så bra bild som möjligt av varandra – för att ta reda på om du kommer trivas hos oss!

Kollega och träningspartner?

För att må bra är det minst lika viktigt att röra på sig, och att göra det tillsammans med kollegorna är aldrig fel. Utöver friskvårdsbidrag sponsrar vi även löpartävlingar och andra sportaktiviteter för våra medarbetare. Hos oss finns det ett gott gäng maratonlöpare, dykare och seglingsentusiaster, men också de som gärna spelar en omgång bordshockey på kontoret!

Aktiviteter för gemenskap

För att ha kul tillsammans och fira våra gemensamma framgångar så anordnas bland annat vår regelbundna afterwork med diverse spännande teman. Vi åker också på teamdagar med respektive avdelning, och inför varje höst samlas hela företaget på CANEA-dagarna för en gemensam kickoff. Som det lilla extra för att sätta guldkant på vardagen dukas det dessutom upp till en härlig morgonfika varje fredag på Göteborgskontoret.


Må bra hos oss

För att du ska kunna prestera så bra som möjligt och få livet att gå ihop tror vi att flexibilitet är viktigt. Att ha möjligheten till en mobil arbetsplats när det behövs är därför något vi ser som en självklarhet, frihet under ansvar helt enkelt! Vi erbjuder även sponsrad barnpassning, rabatterad städning och snabb läkarvård. Allt som allt hoppas vi att detta är faktorer som hjälper dig att utvecklas och trivas som bäst hos oss!