Utbildning

Praktisk information

Vi vill att allt praktiskt ska kännas enkelt när du går en utbildning hos oss.
Därför lägger vi alltid lite extra kraft på sådant som lokaler, fika, lunch och boende.

Bekräftelse & kallelse

När du har bokat en utbildning hos oss får du bekräftelse via mejl. Två veckor före utbildningens start får du ett nytt mejl med detaljerad information om var utbildningen äger rum, tillsammans med vägbeskrivning och hotellförslag. Du får även en kallelse på posten när det gäller kurser som innehåller en hemuppgift.

utbildning-praktisk-information-utbildningslokaler

Våra utbildningslokaler

Göteborg
Våra utbildningar i Göteborg hålls på vårt huvudkontor i Stora Tullhuset på Packhusplatsen, där Emigranternas hus en gång i tiden låg. Den som kommer per tåg kan promenera till vårt kontor längs hamnkanalen, förbi Göteborgsoperan. Det är samma sträcka som större delen av den miljon svenskar som utvandrade mellan 1850 och 1920 tog och det enda de flesta av dem såg av Göteborg. 

För mer information:
bokning@canea.se eller 010-459 00 11.


Stockholm
Våra utbildningar i Stockholm är förlagda till olika lokaler i närheten av centralstationen. Du får besked om var utbildningen hålls i din kallelse.

Om du vill ha information redan nu, är du välkommen att kontakta oss på:
bokning@canea.se eller 010-459 00 11.


Malmö
Våra utbildningar hålls i närheten av Hyllie station.

Kontakta oss på:
bokning@canea.se eller 010-459 00 11


Bjertorp
Några av våra utbildningar bedrivs som internat på Bjertorps slott. På utbildningsavgiften tillkommer då priset för helpension. Om du önskar komma kvällen innan kan du givetvis boka detta.

Adress:
Bjertorp Slott, 35 91 Kvänum

Klicka här för karta!

Mer praktisk information

Lägg till utbildningen i din LinkedIn-profil

För dig som vill uppdatera din LinkedIn-profil med dina senaste kompetenser finns här en instruktion på hur du går till väga på LinkedIn. Det kan se lite krångligt ut, men vi lovar att det endast tar några minuter.

Boenden

Vi har avtal med närliggande hotell i Göteborg, Stockholm och Malmö.
Som deltagare på en av våra utbildningar erhåller du specialpris på dessa hotell.

Göteborg

Elite Plaza Hotel
Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan med gångavstånd till centralstationen, GöteborgsOperan, shopping, restauranger samt CANEAs kontor.

Adress: Västra Hamngatan 3, 404 22 GÖTEBORG
Tel: 031–720 40 00

 

Malmö

Elite Plaza Hotel
På bekvämt promenadavstånd från centralstationen längs Malmös centrala promenadstråk ligger Elite Plaza Hotel. Den vackra fasaden ut mot den soliga sidan av Gustav Adolfs Torg är från förrförra seklets slut och har med sin säregna arkitektur bidragit till smeknamnet ”Lilla Rivieran”.

Adress: Gustav Adolfs torg 49, 211 39 MALMÖ
Tel: 040- 66 44 870

 

Elite Hotel Savoy
Elite Hotel Savoy är centralt beläget i hjärtat av Malmö, mittemot centralstationen och med Stortorget runt hörnet. Hotellet är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell och inrymmer 109 rum och sviter som alla är unika och utrustade med dagens moderna bekvämligheter.

Adress: Norra Vallgatan 62, 201 80 MALMÖ
Tel: 040-66 44 80


Elite Hotel Residens
Elite Hotel Residens har ett idealiskt läge mittemot centralstationen och nära Stortorget. Här bor du i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Hotellet har en klassisk och elegant atmosfär och servicen är personlig och genuin.

Adress: Adelgatan 7, 211 22 MALMÖ
Tel: 040-66 44 890

Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza
Mitt i centrala Stockholm, ett par minuters promenadavstånd från Stureplan och shoppinggatorna, hittar ni förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza.

Adress: Birger Jarlsgatan 29, 111 45 STOCKHOLM
Tel: 08–566 220 00


Elite Hotel Arcadia
I centrala Stockholm, på gränsen mellan Östermalm och Vasastan inte långt från legendariska Stadion och Kungliga Tekniska Högskolan, hittar du Elite Hotel Arcadia.

Adress: Körsbärsvägen 1, 114 23 STOCKHOLM
Tel: 08-566 215 00


Elite Eden Park Hotel
Exklusiva Elite Eden Park Hotel hittar du mitt i centrala Stockholm, precis intill den rogivande Humlegården och det livfulla Stureplan.

Adress: Sturegatan 22, 114 36 STOCKHOLM
Tel: 08-555 627 00


Elite Palace Hotel
Elite Palace Hotel är ett modernt och centralt beläget hotell. Det erbjuder närhet till Stockholms alla attraktioner, men också en fridfull omgivning med promenadstråk längs vattnet.

Adress: S:t Eriksgatan 115, 113 43 STOCKHOLM
Tel: 08-566 217 00


Elite Hotel Marina Tower
På Elite Hotel Marina Tower bor du vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts.

Adress: Saltsjöqvarns Kaj 25, 131 71 NACKA
Tel: 08-555 702 00


Victory Hotel
Victory Hotel är ett välkomnande, personligt och exklusivt hotell, med perfekt läge i charmiga Gamla Stan. Härifrån finns de flesta av stans sevärdheter och attraktioner inom promenadavstånd. Och faktum är att hotellet är en sevärdhet i sig.

Adress: Lilla Nygatan 5, 111 28 STOCKHOLM
Tel: 08-506 400 00

Bokningsvillkor

Utbildningar

Pris

Priserna för våra utbildningar är angivna exklusive moms samt per person. I grundpriset ingår omfattande dokumentation, lunch, kaffe och smörgås.

Fakturering

Betalningsvillkoret är 30 dagar netto och faktura skickas innan utbildningens start. Du kan betala med Mastercard eller VISA om du så önskar. Fakturan skickas primärt via EDI och sekundärt via mejl. Beställaren ansvarar för att rätt uppgifter anges i underlaget.

Avbokningsregler

Vid återbud senare än två veckor före utbildningsstart debiteras hela avgiften och senare än fyra veckor innan halva avgiften.

 

Seminarier

Pris

Vi erbjuder både kostnadsfria och avgiftsbelagda seminarier. Vid seminarietillfället ingår ej lunch eller dokumentation om inte annat anges. Du kommer inte att faktureras någon summa vid de kostnadsfria seminarierna, även om du ombeds att fylla i faktureringsuppgifter när du bokar.

Fakturering

Betalningsvillkoret är 14 dagar netto och faktura skickas innan seminariets start. Du kan betala med Mastercard eller VISA om du så önskar. Fakturan skickas primärt via EDI och sekundärt via mejl. Beställaren ansvarar för att rätt uppgifter anges i underlaget.

Avbokningsregler

Avboka gärna i god tid om du inte kan nyttja din bokade plats. Vid återbud senare än 14 dagar före seminarietillfället debiteras hela avgiften.

Några av våra kunder

Sedan starten har vi hjälpt hundratals organisationer bli både effektivare och lönsammare. Nedan ser du några exempel på vilka vi arbetat med hittills. 

Johan-Temsare_ny_sv_low

Kontakta vår utbildningsansvarige

 

Har du frågor om våra utbildningar? Kontakta vår utbildningsansvarige, Johan Temsare.