Utbildning

Våra föreläsare

Vi strävar efter att erbjuda föreläsare i världsklass. Därför har vi hårda kvalificeringsregler med krav på att deras kunskaper ska vara aktuella och förankrade i verkliga uppdrag.

Christer Hellstrand_sv_low

Christer Hellstrand

Christer har arbetat som konsult och utbildare på CANEA sedan 1994. Han är en uppskattad coach och har stöttat många ledningsgruppers strategiutveckling. Du träffar främst Christer när du går utbildning inom strategi, process- och kvalitetsutveckling eller ledarskapsrelaterade kurser.

Nicolas ter Wisscha_sv_low

Nicolas ter Wisscha

Nicolas arbetar med strategi, ledningssystem och effektivisering på CANEA och har jobbat med dessa områden sedan början av 2000-talet. Nicolas träffar du när du går utbildning inom projektledning, processer och ledningssystem.

 
Tobiaz Juneberg_sv_low

Tobiaz Juneberg

Tobiaz kom till CANEA 2018 med en gedigen erfarenhet från fordonsindustrin sedan mer än 15 år. Han har vana av att arbeta inom hela värdekedjan från idé till leverans. Tobiaz har genom åren arbetat inom både små familjebolag och stora internationella bolag med en global marknad.

Ola Eklöf_sv_low

Ola Eklöf

Ola har lång erfarenhet som projektledare, konsult, förändringsledare, rådgivare/coach och är en mycket uppskattad utbildare för såväl ledningar som medarbetare på alla nivåer. Du träffar Ola när du går våra utbildningar inom projektledning.

Erik Westerberg_sv_low-1

Erik Westerberg

Erik arbetar med konsultuppdrag och utbildning inom ledningssystem, effektivisering och projektledning. Erik är både PMP-certifierad projektledare och IRCA-registrerad Lead Auditor. Han arbetar ofta internationellt på engelska och tyska. Du träffar Erik när du går utbildning inom strategi-, process- och kvalitetsområdena.

 
Leif-Nyström_sv_low-2

Leif Nyström

Leif har stor erfarenhet av strategiutveckling, projektstyrning samt organisations- och verksamhetsutveckling. Leif träffar du när du går utbildning inom effektivisering, projektledning och ledningssystem.

Annica Ho_sv_kv_red

Annica Ho

Annica är en väldigt driven managementkonsult med en flerårig bakgrund från bl.a. läkemedelsindustrin. Hon har varit verksam inom framförallt kvalitets- och process-utveckling för processer såsom distribution, kvalitet och lagefterlevnad.

Karl Hedman_sv_kv_red

Karl Hedman

Karl arbetar med projektledning, processutveckling, processeffektivisering, affärssystemsimplementering, revision, ledningssystem och affärsstrategier. Du träffar Karl när du går utbildning inom revision, projektledning och processer.

Moa Landström_sv_kv_red

Moa Landström

Moa tillhör våra managementkonsulter i Stockholm och spenderar mer än gärna sin lediga tid i fjällmiljö. I sitt arbete är Moa mycket strukturerad, engagerad och analytisk och har ett stort intresse av, och kunskap inom, miljö- och hållbarhetsfrågor.

Johan-Temsare_ny_sv_low

Kontakta vår utbildningsansvarige

 

Har du frågor om våra utbildningar? Kontakta vår utbildningsansvarige, Johan Temsare.