Hoppa till huvudinnehåll

Hos oss är du nyckeln till vår framgång!

Vi kanske är nyckeln till din?

Se lediga jobb Spontanansökan

Vi har alltid plats för dig som vill ta plats

Står utmanande, varierande arbetsuppgifter och kompetenta, ambitiösa kollegor i ett öppet klimat högt upp på din önskelista? Brinner du för vad du gör och känner dig stolt över att göra skillnad i olika verksamheter? Då kommer du med all säkerhet trivas fantastiskt bra hos oss! Vi tror att vår framgång beror på att våra medarbetare känner en passion och engagemang att hjälpa våra kunder att nå framgång och mål.

Utöver en härlig gemenskap erbjuder vi frihet under ansvar där du bidrar till både din egen och vår utveckling. Är du redo att börja en karriär på ett företag med en unik tjänste- och produktportfölj och vill jobba med inspirerande kollegor som delar ständig kunskap – sök någon av våra lediga tjänster på en gång.

Vill du veta mer om oss? Kontakta gärna våra rekryterare Michael Åkerman eller Sara Pettersson. Välkommen till oss på CANEA!

Följ oss på:
eller

Spontanansökan

Känner att du skulle passa bra som medarbetare hos oss, men att vi inte söker din kompetens just nu? Då tycker vi att du ska skicka en spontanansökan till oss. Det händer mycket längs vägen och nya möjligheter öppnas i takt med att vi växer. Vi vill alltid lära känna nya, duktiga förmågor så tveka inte att höra av dig till oss med din CV och/eller ett personligt brev.

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Välj fil. Tryck sedan "ladda upp"
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer