Karriär

Hitta din sweet spot
hos oss!

Rätt balans mellan arbete och fritid gör oss både bättre på jobbet och lyckligare.

Vill du jobba med spännande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor?

Då har du hamnat helt rätt.

CANEA är ett stadigt växande företag med nöjda kunder och ett gott rykte på marknaden. 

Här hittar du förhoppningsvis inte bara en intressant tjänst utan även meningen med att arbeta, det vill säga intressanta uppdrag som utvecklar företag och organisationer, varierande och utmanande arbetsuppgifter samt, inte minst, ambitiösa och hjälpsamma kollegor.  

karriar-x3-nr1
karriar-x3-nr2
karriar-x3-nr3
CANEA - Caneadagarna - Utkast_1-45_low
Varför CANEA?

För att det är stimulerande, roligt och utvecklande

är det korta svaret. Det längre svaret fördjupar sig i ämnen som utveckling, ledarskap, förmåner, balans och alumner. För vi håller inte bara kontakten med många som slutat – vi stödjer dem i sina fortsatta karriärer. Klicka på knappen nedan för att läsa mer. 

karriar-hur-ar-det-att-jobba-har
Vår kultur

Hur är det
att jobba här?

Vi strävar efter att bli en av de mest attraktiva arbetsgivarna på marknaden och då spelar företagskulturen en avgörande roll. Vår verksamhet är värderingsstyrd och vårt arbete kännetecknas av professionalism, tankeskärpa och nyfikenhet. 

great-place-to-work,-gptw-2023-2024

Great Place
to Work

Vi utvärderar alltid effekten av våra insatser, vilket inkluderar hur nöjda våra kunder är med vårt arbete. Detsamma gäller vår viktigaste resurs – våra medarbetare. Under 2023 deltog CANEA i två externa och oberoende medarbetarundersökningar. En av dem, som utfördes av Great Place to Work, kvalificerade vi oss för ett certifikat med råge. 

snyggaste kontor

Ett av Sveriges snyggaste kontor

Tävlingen Sveriges snyggaste kontor arrangeras varje år av Lokalnytt.se. 2022 blev CANEAs nyrenoverade huvudkontor, på Packhusplatsen i Göteborg,  framröstat som ett av de tio snyggaste i Sverige.

karriar-lar-dig-mer-om-att-jobba-hos-oss
Kompetensprofil

Önskvärda kunskaper

Är du managementkonsult, IT-kunnig eller har erfarenhet av att hålla kvalificerade utbildningar, och delar våra värderingar om arbete, så vill vi gärna prata med dig. 

karriar-formaner

Det är caneanen som gör det möjligt

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare, vilket innebär att vi anstränger oss till det yttersta för att du som anställd ska trivas hos oss. Förmånerna omfattar därför allt från tjänstepension och flexibilitet när det gäller arbetstider och hemarbete till försäkringar, sjuk- och friskvård.  

Men man måste ju även ha kul på jobbet för att kunna leverera förstklassiga lösningar. Det innebär, utöver själva arbetsuppgifterna, att vi med jämna mellanrum bjuder på allt från frukost och fika till afterwork och resor i samband med CANEA-dagarna. Det ger dig chansen att lära känna kollegor du inte jobbar tillsammans med så ofta.  

Sammantaget gör det CANEA till en stimulerande och trygg arbetsplats där vi utmanar och utvecklar oss själva och våra kunder.  

4 lediga jobb just nu

Det bästa med att jobba på CANEA är att jag utmanas och utvecklas varje dag! Tack vare det stöd jag får genom att jobba i en organisation fylld av bra verktyg och metoder samt kompetenta och hjälpsamma kollegor så vågar jag utmana mig själv.

Lediga tjänster

Vi söker alltid efter talanger

Hittar du inte någon passande tjänst? Vi söker alltid efter talanger, skicka gärna en spontanansökan.

karriar-ar-du-student
Studenter

Tar du snart examen?

Tillhör du dem som vill fortsätta att utvecklas och ha det lika roligt på jobbet som du hade på det på universitetet? Och samtidigt bidra till något större? Då kan CANEA vara något för dig.

Läs mer om examensarbeten, praktikplatser, extra- eller sommarjobb och stipendium.

Farah Shafie-2-1

Boka möte med mig

Boka ett möte med Farah Shafie, Talent Acquisition Specialist, och ta reda på mer om hur det är att arbeta hos oss på CANEA.