Hoppa till huvudinnehåll

Vi har alltid plats för dig som vill ta plats

Står utmanande, varierande arbetsuppgifter och kompetenta, ambitiösa kollegor i ett öppet klimat högt upp på din önskelista? Brinner du för vad du gör och känner dig stolt över att göra skillnad i olika verksamheter? Då kommer du med all säkerhet trivas fantastiskt bra hos oss! Vi tror att vår framgång beror på att våra medarbetare känner en passion och engagemang att hjälpa våra kunder att nå framgång och mål.

Utöver en härlig gemenskap erbjuder vi frihet under ansvar där du bidrar till både din egen och vår utveckling. Är du redo att börja en karriär på ett företag med en unik tjänste- och produktportfölj och vill jobba med inspirerande kollegor som delar ständig kunskap – sök någon av våra lediga tjänster på en gång.

Vill du veta mer om oss? Kontakta gärna vår rekryterare Michael Åkerman. Välkommen till oss på CANEA!

Följ oss på:
eller

Spontanansökan

Känner att du skulle passa bra som medarbetare hos oss, men att vi inte söker din kompetens just nu? Då tycker vi att du ska skicka en spontanansökan till oss. Det händer mycket längs vägen och nya möjligheter öppnas i takt med att vi växer. Vi vill alltid lära känna nya, duktiga förmågor så tveka inte att höra av dig till oss med din CV och/eller ett personligt brev.