Utbildning

Ledningsseminarier: Ledningssystem

Förståelse och samsyn är viktigt i en ledningsgrupp, inte minst när det kommer till hur ledningssystemet ska struktureras.

Vi erbjuder tre seminarier som presenterar olika förhållningssätt när det gäller att bygga eller anpassa ett ledningssystem. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med att välja det som passar bäst utifrån era behov.

utbildning-ledningsgruppseminarer-ledningssystem-framtidens

Seminarium: Framtidens ledningssystem

I en värld som ständigt förändras är det en fördel att ligga i framkant. I detta seminarium presenterar vi några av de viktigaste trenderna och ger förslag på hur ni kan nyttja dem för att få ett modernt, verksamhetsanpassat ledningssystem. Vi knyter ihop utveckling inom användarbeteende, verksamhetsstyrning, teknik, intressentkrav och standarder för att ge er en bild av framtidens ledningssystem.

Seminariet innehåller en workshop där ni får diskutera hur ni kan dra nytta av rådande trender och peka ut en vision för ert vidare arbete med att bygga ett modernt ledningssystem.

utbildning-ledningsgruppseminarer-ledningssystem-agila

Seminarium:
Agila ledningssystem

I takt med att världen förändras allt snabbare kan det kännas som att ledningssystemet inte hänger med. I detta seminarium går vi igenom hur man bygger ett ledningssystem som är anpassat för snabba förändringar, och hur agila värderingar kan appliceras i en sådan kontext.

Seminariet avslutas med en workshop där ni får applicera det ni har lärt er och diskutera hur ni kan göra ert ledningssystem mer agilt och flexibelt.

utbildning-ledningsgruppseminarer-ledningssystem-situationsanpassade

Seminarium: Situationsanpassade ledningssystem

Ett ledningssystem når sin fulla potential när det blir en naturlig del av det dagliga arbetet och främjar medarbetarnas utveckling. I detta seminarium inspireras vi av filosofin bakom ett situationsanpassat ledarskap och diskuterar hur den kan tillämpas på ett ledningssystem.

Vi är övertygade om att en situationsanpassad utformning av ledningssystemet leder till mer motiverade medarbetare som styr sig själva och utvecklas långsiktigt.

Vanliga huvudvärkar 1

Webbinarium: Ledningssystem – huvudvärk eller huvudsak?

Så förvandlar du ett krångligt ledningssystem som få använder till ett som underlättar det dagliga arbetet. På köpet får du en rejäl ökning av både vinsten och ledningens engagemang – det vill säga verklig verksamhetsnytta. Anmäl dig till vårt mest populära webbinarium. 

Joakim Stoppenbach_sv_low

Kontakta oss

Ta första steget mot ett bättre ledningssystem – kontakta Joakim Stoppenbach så berättar han mer.