Karriär

Så är det att arbeta
på affärsområde IT

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder

 

 

Vill du vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av ett framgångsrikt system för verksamhetsledning? Ett system som gör organisationer och företag både mer effektiva och framgångsrika. Då har du hamnat helt rätt.

Allt vi gör kretsar kring CANEA ONE, plattformen för ledningssystem som vi lanserade för över 20 år sedan. Det är ett heltäckande, integrerat och lättkonfigurerat verksamhetssystem som ersätter många olika system i en enda installation. Det gör plattformen unik, kunderna nöjda och oss inte så lite stolta.

Oavsett vilken inriktning du har, eller vilka arbetsuppgifter du föredrar, kan vi utlova en flexibel arbetsplats med fokus på dina behov. Ett uttryck för det är det genomtänkta introduktions- och upplärningsprogram som vi erbjuder alla nyanställda, liksom möjligheterna till kontinuerlig fortbildning därefter.

Dags att påbörja din roligaste period i arbetslivet?

Vår verksamhet är indelad i fyra delar som alla kretsar kring CANEA ONE, se nedan. Vi söker fortlöpande kollegor, såväl juniora som mer erfarna, som vill ingå i något av följande team:

  • Software development – utvecklar IT-lösningar i toppklass. 
  • Customer success – hjälper kunderna att maximera nyttan av CANEA ONE.
  • Business development – säljer IT-lösningar och skapar nära kundrelationer.
  • Professional services – implementerar och projektleder på hög nivå.

Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Därför odlar vi en kultur som kännetecknas av stimulerande arbetsuppgifter, kunniga och hjälpsamma kollegor samt personlig utveckling.

Vill du vara med och utvecklas med oss? 

Josefine Älventorp_sv_low

Boka möte med mig

Boka ett möte med Josefine Älventorp, Talent Acquisition Specialist, och ta reda på mer om hur det är att arbeta hos oss på CANEA.