Lite snack och mycket verkstad

Ibland står man inför utmaningar i organisationen. Då kan det behövas hjälp med nya perspektiv. Med friska ögon och nya vinklar på gamla problem. Med erfarenhet och energi. 

Coacher, förändringsledare och peppande partners

Inga andra kan er verksamhet så bra som ni. Ändå kämpar ni kanske med att hitta en tydlig linje från strategi till långsiktig framgång. Att då få hjälp med input utifrån kan vara ovärderligt. På CANEA har vi kunnandet, metodiken, verktygen, pedagogiken och erfarenheten som hjälper. En kombination av spetskompetens och praktiskt förankrade produktområden gör det lätt för dig att, tillsammans med vår organisationskonsult, identifiera och nå förändringen som krävs i just din organisation. Tillsammans hittar vi en röd tråd och spinner den både tjockare och starkare. Men viktigast av allt - vi tar det från strategi till genomförande. 

konsult-main-model-transformation-3

Tillsammans
skapar vi nytta –
där den bäst behövs

Här ser du CANEAs koncept för att hitta den röda tråden från strategi till verklighet. Hur vi hjälper er att gå från teori till praktik. Vi har modellerna, erfarenheten och verktygen för att nå ända fram. Och vi vet hur de ska användas. Men är det något vi lärt oss genom åren är det att varje uppdrag inom organisationsutveckling är unikt. Era problem är därför alltid utgångspunkten, därifrån måste vi lyssna, analysera och diskutera en väg framåt. En väg som vi sedan måste slå in på tillsammans. Detta är nämligen ett jobb vi ska göra ihop. Då vet vi att vi kan göra verklig och bestående nytta. 

Våra konsulttjänster

Vi hjälper växande organisationer att blomstra

icon-heroblue-list-tickmark

Strategi

Bra strategier stannar inte i dokument. De överförs till viljan hos dina medarbetare. Vägen dit handlar alltså mycket om förankring och engagemang. Ibland är det tufft arbete, men nästan alltid lustfyllt. Dessutom finns här mycket att vinna. Läs mer

icon-lavender-group-tickmark

Organisation

Utveckling av ditt ledarskap med fokus på dina egna utmaningar, inte på teoretiska modeller. Ju bättre utmaningarna är definierade, desto nyttigare blir arbetet. Framförallt blir resultatet mycket bättre om den initiala analysen är korrekt. Läs mer

icon-ocean-puzzle

Ledningssystem

Genom lämplig styrning och stöd undviker ni i ledningen inte bara problem. Ni kan också vara säkra på att rätt saker görs vid rätt tillfälle. Smarta ledningssystem ger er därför möjlighet att vara proaktiva istället för reaktiva. Dessutom får ni mer tid att fokusera på det ni vill och behöver. Läs mer

Icon-ice-bulb

Effektivisering

Systematiskt förbättringsarbete är nyckeln til verklig effektivisering. Här ligger svaret på hur du faktiskt kan göra din organisation effektivare. Och hur det faktiskt aldrig blir färdigt, utan kan ske gång på gång, på gång. Läs mer

Icon-pine-screen-person

Transformation

Förändringar är nödvändiga och idag närmast konstanta. De behövs för att driva utvecklingen och skapa nytta. Men det måste alltid ske strukturerat och med människan i fokus. Har du behov av guidning i en tid av förändring, så har vi metodiken och erfarenheten att hjälpa dig.
Läs mer

konsult organisationsutveckling
Tillsammans

Bestående förändring där du vill, när du vill

Alla våra uppdrag utgår givetvis från att era medarbetare involveras på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Det skapar både engagemang och ägandeskap, något som i sin tur ger ypperliga förutsättningar för att nå långsiktig förändring.

Organisationskonsult
Erfarenhet

I 30 år har
vi hjälpt företag
och organisationer
att bli bättre

Läs mer om CANEA och vår historia. 

Dina reseledare på
förändringsfärden

Vi har gjort detta många gånger förut och är din guide och trygga partner på vägen. Självklart finns vi med från analys, via implementering, till uppföljning av de definierade effekterna. Genom att klicka på symbolerna/texterna här intill kan du fördjupa dig i hur vi går tillväga. 

icon-royal-list-tickmark
Mätbara resultat

Alla förändringar görs för att skapa viss effekt. Med vår hjälp blir den tydlig och mätbar. 

icon-lavender-puzzle
Beprövade metoder och verktyg

Vi hittar anpassade lösningar som gör nytta och som är lätta att använda. 

Icon-pine-group-tickmark
Genomförd strategi

Vi har en utpräglad helhetssyn och förmåga att omsätta strategier till operativ verklighet.

icon-heroblue-screen-person
Bestående förändring

Vi utbildar dina medarbetare för att skapa förändring som är både tydlig och långsiktig.

Resultat

Siffrorna talar
för sig själva

Du behöver inte bara ta vårt ord på att vi verkligen vet vad vi sysslar med. Vi lever vi som vi lär och har grundligt undersökt vad våra kunder tycker. Mätbara resultat är bland det bästa vi vet - inte minst när de så tydligt talar i vår favör. Nedan finns också exempel på vilka organisationer det har handlat om genom åren. Säkert finns det någon referens som är relevant för just din organisation. 

90%

av våra kunder upplever att CANEA har skapat bestående värde.

97%

av våra kunder anser att våra konsulter har god kunskap om området, analytisk förmåga och insikt i kundverksamhetens förutsättningar.

99%

av våra kunder anser att våra konsulter har god samarbets- och ledningsförmåga, engagemang och pedagogik.

4,7

Medelbetyget vi får vid  
kursutvärderingar.

Nöjda resenärer från
tidigare utvecklingsresor

Genom åren har vi hjälpt hundratals företag och organisationer till en mer effektiv och lönsam verksamhet. Uppdragsgivarna finns både inom privat näringsliv och offentlig verksamhet.

Vi är inne på vårt tredje år i förbättringsarbetet, med stöd av CANEA, vilket har lett fram till att vi har förbättrat resultatet med 10 - 12 MSEK under perioden.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

I 30 år har vi hjälpt företag att förbättras. Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor eller få mer material om CANEA:s metodik för skapande av levande och effektiva lösningar som uppfyller alla krav inom olika standarder.