Hoppa till huvudinnehåll

Våra konsulter

Våra konsulters kompetens är nyckeln till er framgång.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta oss

Kompetens


CANEA har konsulter med kompetens inom en rad olika områden, till exempel processorientering, ledningssystem, analysmetodik, lean, IT, etc. Våra medarbetare har skiftande bakgrund från en rad olika branscher. Detta gör att vi kan erbjuda vår uppdragsgivare en totallösning utan kompromisser. Varje projektteam sätts ihop för att maximera kundens utbyte och nytta i varje enskilt uppdrag. Figurerna nedan påvisar vilken utbildning och hur lång arbetslivserfarenhet våra konsulter har.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta oss

Några av våra konsulter

Pontus Fryk

Pontus Fryk tillhör CANEAs Stockholmskontor där han är områdeschef samt del i ledningsgruppen. Pontus är en ledare och managementkonsult med inriktning på verksamhetsutveckling, företagsstrategi, affärsutveckling, försäljning och kommunikation.

Läs mer om Pontus Fryk
Micael Hangelin, CANEA

Micael Hangelin

Micael har 15 års erfarenheter av arbete med verksamhetsutveckling, ledningssystem (kvalitet/miljö/arbetsmiljö), processutveckling och förbättringsarbete från såväl fordonsindustrin som stora globala organisationer och mindre tillväxtorienterade bolag.

Läs mer om Micael Hangelin
Mikael Göthager, CANEA

Mikael Göthager

Mikael är certifierad Black Belt inom Lean Six Sigma. Han har under många år drivit implementering av Lean inom både produktion och administrativ miljö, och har en stor passion för konceptet.

Läs mer om Mikael Göthager
Joakim Stoppenbach, CANEA

Joakim Stoppenbach

Joakim Stoppenbach har mångårig erfarenhet av kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete i en internationell miljö och är van vid att arbeta med intressenter som har högt ställda krav.

Läs mer om Joakim Stoppenbach

Kristian Guander

Kristian har över 20 års erfarenhet av olika chefsroller och mer än 15 års erfarenhet av kultur- och ledarutveckling på strategisk och operativ nivå.

Läs mer om Kristian Guander

Tobiaz Juneberg

Tobiaz kom till Canea 2018 med en gedigen erfarenhet från fordonsindustrin sedan mer än 15 år. Han har vana av att arbeta inom hela värdekedjan från ide till leverans. Tobiaz har genom åren arbetat inom både små familjebolag och stora internationella bolag med en global marknad.

Läs mer om Tobiaz Juneberg

Karl Hedman

Karl har arbetat på CANEA sedan 2005 och är uppskattad konsult inom projektledning, processutveckling, processeffektivisering, affärssystemsimplementering, revision, ledningssystem, och affärsstrategier.

Läs mer om Karl Hedman
Leif Nyström, CANEA

Leif Nyström

Leif har jobbat på CANEA sedan 1998 och har stor erfarenhet inom strategiutveckling, projektstyrning, intern effektivitet samt organisations- och verksamhetsutveckling.

Läs mer om Leif Nyström

Ola Eklöf

Ola har lång erfarenhet som projektledare, konsult, förändringsledare, rådgivare/coach och är en mycket uppskattad utbildare för såväl ledningar som medarbetare på alla nivåer.

Läs mer om Ola Eklöf

En av faktorerna bakom CANEAs framgång är vår mycket omfattande rekryteringsprocess. För att komma ifråga som konsult och utbildare ställs långtgående krav på bland annat:

  • kompetens inom de aktuella områdena
  • akademiska meriter
  • analytisk förmåga
  • förmåga att arbeta såväl självständigt som i team
  • kommunikativa och pedagogiska egenskaper
  • förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • flexibilitet, samt, inte minst viktigt
  • ett utåtriktat och positivt uppträdande.

CANEA har flera konsulter som är certifierade projektledare, t.ex. PMP®, Project Management Professional, av PMI. De flesta konsulter är certifierade förändringsledare enligt Prosci®. Dessutom är flera av CANEAs konsulter certifierade kvalitets- och/eller miljörevisorer enligt kraven i ISO 19011.

Erfarenhet

Utbildning

Utbildningsnivåerna i texten innebär: MSc = Master of Science, MBA = Master of Business Administration, PhD = Doctor of Philosophy, BBA = Bachelor of Business Administration.

I mer än 25 år har vi hjälpt företag att förbättras. Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss