Tillbaka
CANEA ONE Användarkonferens 2024
För 21:e gången arrangerade vi vår användarkonferens för kunder som använder CANEA ONE.

Årets upplaga var den mest besökta hittills med nästan tvåhundra deltagare. Användarkonferensen utgjordes av ett 20-tal inspirationsföreläsningar, kunskapspass och seminarier. Av reaktionerna att döma på plats blev den en succé med allt från lärorika sessioner och nätverkande till inspiration och underhållning.

 

Malin Rapp-1

De inbjudna talarna Magdalena Smeds och Malin Rapp pratade om överstyrning respektive självledarskap och under en paneldebatt fick vi lyssna på en diskussion om framtidens ledningssystem. Vi fick också ta del av kundberättelser om hur CANEA ONE kan användas för att effektivisera och förbättra verksamheter samt kunskapspass om informationssäkerhet, förändringsledning och hållbarhet.

 

Show_1

En som vanligt uppskattad del av konferensen var kvällsaktiviteten med middag och underhållning som erbjöd deltagarna en möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter i en avslappnad miljö. Kvällen fylldes av skratt, god mat och imponerande uppträdanden, vilket bidrog till den positiva stämning som genomsyrade hela konferensen.

En kommentar från utvärderingen värmde lite extra:
Superbra arrangemang med mycket inspiration som lett till massor med idéer om hur vi kan utöka och förbättra användningen av vårt verksamhetsledningssystem och vilka saker vi skulle kunna utöka med. Bra med nätverkandet och få träffa våra kontakter på CANEA i person. Stort tack!

Vi hoppas att ni, precis som vi, lämnade konferensen med ny energi och inspiration. Vi ser redan fram emot nästa års upplaga och hoppas att vi får se er där igen. Boka upp 20-21 maj i kalendern redan idag. Tillsammans kan vi fortsätta att utvecklas och inspireras av varandra!

Ett stort tack till alla deltagare som bidrog med sitt engagemang!