Hoppa till huvudinnehåll

Våra föreläsare

Vi strävar efter att erbjuda föreläsare i världsklass. Detta uppnår vi genom hårda kvalificeringsregler och krav på att samtliga föreläsare har förankring i verkligheten genom konsultuppdrag och annan kundkontakt.

Våra föreläsare

Här nedan finner du ett urval av våra föreläsare.

Christer Hellstrand, CANEA

Christer Hellstrand

Christer har arbetat som konsult och utbildare på CANEA i mer än 20 år. Han är en uppskattad coach och har stöttat många ledningsgruppers strategiutveckling. Du träffar Christer när du främst går utbildning inom strategi, process- och kvalitetsutveckling samt ledarskapsrelaterade kurser.

Nicolas ter Wisscha

Nicolas arbetar med strategi, ledningssystem och effektivisering på CANEA och har 10 års erfarenhet inom områdena. Nicolas träffar du när du går utbildning inom projektledning, processer och ledningssystem.

Tobiaz Juneberg

Tobiaz kom till Canea 2018 med en gedigen erfarenhet från fordonsindustrin sedan mer än 15 år. Han har vana av att arbeta inom hela värdekedjan från ide till leverans. Tobiaz har genom åren arbetat inom både små familjebolag och stora internationella bolag med en global marknad.

Ola Eklöf

Ola har lång erfarenhet som projektledare, konsult, förändringsledare, rådgivare/coach och är en mycket uppskattad utbildare för såväl ledningar som medarbetare på alla nivåer. Du träffar Ola när du går våra utbildningar inom projektledning.

Erik Westerberg, CANEA

Erik Westerberg

Erik arbetar med konsultuppdrag och utbildning inom ledningssystem, effektivisering och projektledning. Erik är både PMP-certifierad projektledare och IRCA-registrerad Lead Auditor. Han arbetar ofta internationellt på engelska och tyska.
Du träffar Erik när du går utbildning inom strategi-, process- och kvalitetsområdena.

Kristian Guander

Kristian har över 20 års erfarenhet av olika chefsroller och mer än 15 års erfarenhet av kultur- och ledarutveckling på strategisk och operativ nivå.

Leif Nyström, CANEA

Leif Nyström

Leif har stor erfarenhet av strategiutveckling, projektstyrning samt organisations- och verksamhetsutveckling. Leif träffar du om du går utbildning inom effektivisering, projektledning och ledningssystem.

Karl Hedman

Karl arbetar med projektledning, processutveckling, processeffektivisering, affärssystemsimplementering, revision, ledningssystem och affärsstrategier på CANEA. Du träffar Karl när du går utbildning inom revision, projektledning och processer.

Ladda ner vår utbildningskatalog i pdf