utbildning-granska-och-radda-projekt

Granska och rädda projekt

Projektledning Revision

Under utbildningen lär du dig att genomföra lyckade projektrevisioner och att rädda projekt ur en kris genom att använda rätt metodik och involvera projektteamet.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
19400 kr. (ex. moms)

Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
24 PDU-poäng

Innehåll

Under denna utbildning ger våra föreläsare dig de verktyg och metoder som krävs för att lyckas med projektrevisioner tillsammans med projektteamet, för att stärka samarbetet och nå era projektmål.

Vi visar dig även hur du kan använda revisionens slutsatser för att sammanställa en räddningsplan och hur denna ska genomföras för att rädda projekt.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla din projektrevisionsmetodik och bli mer systematisk i hur du analyserar bakgrunden till avvikelser, utvärderar åtgärder och räddar projekt.

Vilka förkunskaper krävs?

Du har insikt antingen revisionsmetodik eller projektledningsmetodik. Vi knyter samman de båda i denna utbildning.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att du som deltagare ska lära dig att revidera projekt på ett sammanhängande och effektfullt sätt samt hur du hanterar avvikelser och upprättar räddningsplaner samt driver deras genomförande.

Övrig Information

Vi har deltagit i arbetet med att utveckla den nya versionen av ISO 9001 och har djup expertkunskap inom området.

Program

3 dagar

Vi använde CANEAs metod för hur man reviderar projekt i ett tids- och resursmässigt stort och strategiskt viktigt projekt. Systematiskt skaffade sig revisionsteamet grepp om ett såväl tekniskt som organisatoriskt mycket komplext projekt. Teamet från CANEA och E.ON följde metoden för projektrevision och allt eftersom blev hela bilden av projektets status tydlig. Revisionen gav oss värdefull information som blev till grund för avgörande beslut om projektets fortskridande. Jag är imponerad av resultatet och vill rekommendera andra att göra projektrevisioner systematiskt.

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
24.0 PDUs. Technical: 8.0, Leadership: 12.0, Strategic: 4.0

Boka utbildning

Granska och rädda projekt

Längd: 3 dagar

Pris:
19400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället