utbildning-lean-avancerad-tillampning

Lean – avancerad tillämpning

Lean

Lean underlättar för verksamheter att uppnå sina långsiktiga mål. Denna utbildning ger dig avancerade kunskaper och ett djupare perspektiv på användningen av metoder och verktyg inom lean.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
19 400 kr. (ex. moms)

  • Stockholm

    29 maj – 31 maj

    24 mar – 26 mar 2025

  • Göteborg

    4 nov – 6 nov

Berättigar till
-

Innehåll

Du rustas med avancerade kunskaper för att kunna ta en nyckelroll i din organisation som koordinator och facilitator av lean-inspirerad verksamhetsutveckling med bland annat värdeflödesanalyser, 5S-arbeten, visuell styrning och SMED-insatser som verktyg.

Vi visar hur lean-principerna kan översättas till konkreta tillämpningar i olika miljöer där du lär dig att koordinera och underlätta genomförandet.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig först och främst till Lean-koordinatorer, verksamhetsutvecklare, och förändringsledare som skall driva Lean-initiativ i den egna verksamheten. Utbildningen kan även vara användbar för ledare och chefer i Lean-orienterade organisationer som vill få en djupare förståelse för konceptets potential.

Vilka förkunskaper krävs?

Deltagarna bör ha grundläggande kunskaper om Lean-konceptet, samt viss praktisk erfarenhet av de metoder och verktyg som används inom Lean. Rekommenderade förkunskaper erhålls exempelvis genom vår grundutbildning "Lean i praktiken”.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig kunskap och insikt om hur Lean-principerna kan realiseras i verkligheten genom effektiv användning av metoder och verktyg.

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och för interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom Lean.

Program

3 dagar

Boka utbildning

Lean – avancerad tillämpning

Längd: 3 dagar

Pris: 19 400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället