utbildning-projektledning-i-canea-project

Projektledning i CANEA Project

CANEA ONE

Denna utbildning handlar om fördelarna för dig som projektledare med CANEA Project och hur användningen hänger ihop med den aktuella konfigurationen av systemet.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
1 dag

Pris:
6500 kr. (ex. moms)

  Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
-

Innehåll

Vi går igenom hantering av projektmedlemmar, planering ur olika perspektiv, dokumenthantering, uppgifter, risker, statusrapportering och kommunikation. Hela utbildningen bygger på lärarledda genomgångar som varvas med eget arbete i systemet.

För bästa kvalitet – använd en stabil internetuppkoppling med minst 2 Mbps. Observera att en svag wifi-signal kan påverka ljud- och bildkvaliteten negativt. Vi använder en programvara som gör det möjligt att dela skärmar och dokument med videouppkoppling för ljud och bild vilket gör din upplevelse bättre.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig till de mest avancerade användarna i organisationen samt de som jobbar som projektledare.

Vilka förkunskaper krävs?

Kursdeltagaren behöver ha jobbat i systemet som en vanlig användare tidigare. Det innebär att man behöver ha kunskap kring hur systemet fungerar när det kommer till att hitta och jobba i projekt, samt ha kunskap kring grundläggande begrepp som projekttyp, projektmodell och projektroller.

Syfte och mål

Syftet är att få en djup och bred kunskap i CANEA Project. Målet är att, efter utbildningen, kunna hantera projekt ur ett projektledningsperspektiv på ett effektivt sätt och även kunna guida vanliga projektmedlemmar i systemanvändandet.

Program

1 dag

Dag 1
09:00 - 17:00
 • Introduktion till kursen
 • Att arbeta i projekt, skapa projekt och hantera medlemmar
 • Projektplanering
 • Dokumenthantering i projekt
 • Uppgifter
 • Riskhantering
 • Kommunikation
 • Statusrapportering
 • Analyser och uppföljning
 • Hantera startsidor
 • Summering och avslut

 

Vi är glada över att kunna konstatera att antalet användare av CANEA ONE ökar stadigt! Vi vill med dessa öppna utbildningar tillgodose det behov som finns hos våra kunder att snabbt kunna höja kompetensen hos utvalda systemanvändare.

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
21.0 PDUs. Technical: 0.0, Leadership: 21.0, Strategic: 0.0

Boka utbildning

Projektledning i CANEA Project

Längd: 1 dag

Pris: 6500 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället