iso 45001, arbetsmiljörevision

Arbetsmiljörevision - ISO 45001

Arbetsmiljö Revision Ledningssystem

Under utbildningen lär du dig om förbättringsinriktad revisionsteknik samt får kunskap om ISO 45001 och svensk arbetsmiljölagstiftning, inklusive AFS 2001:1.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris fysisk utbildning:
19 400 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    3 jun – 5 jun 2024

  • Stockholm

    11 mar – 13 mar 2024

Berättigar till
-

Innehåll

Ett systematiskt arbetsmiljöarbete är numera ett lagkrav. Ett systematiskt arbetsmiljöarbete sätter högre krav på att även arbetsmiljörevisionen görs metodiskt och systematiskt. I den här utbildningen lär du dig att genomföra förbättringsinriktad arbetsmiljörevision i enlighet med ISO 45001 och svensk arbetsmiljölagstiftning.

Med fokus på att lära ut effektiv och förbättringsinriktad revisionsmetodik, varvar vi teori med praktisk träning i form av verklighetstrogna praktikfall.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som ska utföra arbetsmiljörevisioner som behöver djupare kunskap i hur arbetsmiljörevisionsverksamheten ska bedrivas.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper men dagarna är intensiva och därför underlättar en viss studievana.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig djup kunskap i revisionsmetodik, från planering till uppföljning samt att öka dina kunskaper om kraven i arbetsmiljöledningssystem enligt ISO 45001 och systematiskt arbetsmiljöarbete AFS 2001:1.Synsättet att arbetsmiljörevisioner är ett verktyg att förbättra effektiviteten i företagets systematiska arbetsmiljöarbete är också ett mål med utbildningen.

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och för interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom arbetsmiljö.

Läs mer om utbildningen och de metoder som tas upp genom att ladda ner programbeskrivningen.

Program

3 dagar

Utbildningen var väldigt bra och överträffade mina förväntningar! Ämnet presenterades på ett jättebra sätt och först nu förstår jag hur standarden hänger ihop. Föreläsaren var väldigt duktig på rollspel och lätt att ha att göra med. Utbildningen kändes välarrangerad och maten var kanongod. Den har verkligen förändrat mitt synsätt i mitt dagliga arbete!

Boka utbildning

Arbetsmiljörevision - ISO 45001

Längd: 3 dagar

Pris fysisk utbildning: 19 400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället