utbildning-leda-komplexa-projekt

Leda komplexa projekt

Projektledning

Under utbildningen ges du möjligheten att fördjupa dig inom avancerade metoder och verktyg inom projektledning samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
5 dagar

Pris:
30200 kr. (ex. moms)

    Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
40 PDU-poäng

Innehåll

Om du tidigare utbildat dig inom grundläggande projektledning kan denna utbildning vara nästa steg för dig. Tillsammans med andra deltagare driver du ett komplext projekt utifrån de olika modulerna som innefattas i respektive lärosteg.

Efter utbildningen får du mycket goda förutsättningar att ta med dig kunskapen för att leverera framgångsrika projekt i din organisation. Utbildningen är IPMA-registrerad och stödjer också certifieringar på högre nivåer som A och B.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Denna utbildning vänder sig till erfarna projektledare, som vill utvecklas i sin roll för att kunna ta på sig mer komplexa projekt och driva dem effektivt.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildning kräver inga förkunskaper, men på grund av att utbildningen är på avancerad nivå är tidigare utbildning inom projektledning alternativt många års erfarenhet starkt rekommenderat. För de mindre erfarna rekommenderar vi vår utbildning "Projektledning".

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge deltagarna djup kunskap i de verktyg och arbetssätt som leder till framgångsrika projektleveranser med fokus på affär och strategi.

Övrig information

Utbildningen stödjer certifieringar på högre nivåer och är IPMA-registrerad, vilket innebär att den fungerar väl som ett första steg mot en certifiering hos IPMA då den inkluderar delar av certifieringsnivåerna A och B.

Program

5 dagar

”Jag är tyckte utbildningen var mycket bra men också väldigt intensiv. Det är tur att man får med sig en ordentlig kurspärm som man efter kursen kan använda som uppslagsverk. Kunniga föreläsare och god variation på deltagarnas bakgrund gör att kursinnehållet går bra att applicera på alla typer av branscher och organisationer. Jag rekommenderar absolut denna utbildning och CANEA!” Jag rekommenderar absolut denna utbildning och CANEA!”

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
40.0 PDUs. Technical: 22.0, Leadership: 14.0, Strategic: 4.0

Boka utbildning

Leda komplexa projekt

Längd: 5 dagar

Pris: 30200 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället