utbildning i förändringsledning - leda i förändring

Förändringsledning & förändringsledarskap

Förändringsledning Strategi Ledarskap

Utbildningen ger dig de verktyg och den kunskap som krävs för att kunna genomföra en strukturerad förändring som medarbetarna känner sig delaktiga i. 

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
20 200 kr. (ex. moms)

 • Göteborg

  6 maj – 8 maj

  2 okt – 4 okt

  7 jan – 9 jan 2025

  7 apr – 9 apr 2025

 • Stockholm

  21 aug – 23 aug

  2 dec – 4 dec

  3 feb – 5 feb 2025

Berättigar till
21 PDU-poäng

Innehåll

Under denna utbildning går vi igenom metoder och verktyg för att på ett strukturerat sätt planera förändringens alla faser för att kunna leda människor genom förändringen på ett involverande sätt.

Vi kommer att variera korta föreläsningar med praktiska övningar samt ge dig utrymme för att planera hur du kan applicera insikterna och verktygen du har fått med dig i ditt dagliga arbete.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som leder förändring och vill öka din förståelse och kunskap oavsett om du är chef med personalansvar eller projektledare.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga speciella förkunskaper, men du får ut mer av utbildningen om du kan arbeta med ett förändringsprojekt som case, en förändring du antingen varit en del av eller kommer bli en del av.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna få med dig människor i förändringsarbetet.

Målet är att du direkt efter utbildningen får användning av de insikter och verktyg du fått med dig.

Program

3 dagar

"För mig blev det lättare att förstå folks beteende och reaktioner i förändring efter att jag gått denna utbildning. Utbildningen gav mig verktyg i hur jag kan få med mig människor, beroende på i vilken fas de befann sig i. Jag lärde mig att se vart i förändringskurvan någon befann sig och förstå varför de reagerar på ett visst sätt. Det gör att det skapas mindre irritation. Jag har lärt mig läsa av människor bättre, och de har hjälpt mig som ledare och medarbetare. Jag skulle rekommendera alla människor i alla åldrar och på alla positioner att gå den här utbildningen."

Boka utbildning

Förändringsledning & förändringsledarskap

Längd: 3 dagar

Pris: 20 200 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället