arbetsmiljösystem, utbildning-system-for-arbetsmiljo-ISO45001

System för arbetsmiljö –
ISO 45001

Arbetsmiljö Ledningssystem

Lär dig att systematisera ditt företags arbetsmiljöarbete och få kunskap om tillhörande lagstiftning, AFS 2001:1 och relevanta internationella standarder.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
2 dagar

Pris:
14 900 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    27 maj – 28 maj

    10 apr – 11 apr 2025

  • Stockholm

    7 nov – 8 nov

Berättigar till
14 PDU-poäng

Innehåll

Ett systematiskt arbetsmiljöarbete minskar kostnaderna för ohälsa och ökar medarbetarnöjdheten. Men det gäller att hitta en struktur på arbetet som stimulerar till ständiga förbättringar av arbetsmiljön.

Utbildningen varvar praktikfall och teori för att den ska vara både verklighetsförankrad och intressant. Den bygger på den senaste internationella standarden ISO 45001 och behandlar även AFS 2001:1 Systematiskt arbetsmiljöarbete.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med arbetsmiljöarbete eller verksamhetssystemet och vill systematisera, certifiera eller integrera arbetsmiljöarbetet med ditt företags övriga ledningssystem.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga direkta förkunskaper  inom arbetsmiljösystem.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig som deltagare praktisk kunskap i hur du integrerar systematiskt arbetsmiljöarbete i övriga ledningssystem i enlighet med ISO 45001

Program

2 dagar

Utbildningen var ett utmärkt avstamp för oss inför certifiering och införande av arbetsmiljön i vårt verksamhetssystem. Det fanns mycket utrymme att utbyta erfarenheter med deltagare från de andra företagen och kursledaren var väl påläst och hade svar på våra frågor och funderingar!

Boka utbildning

System för arbetsmiljö –
ISO 45001

Längd: 2 dagar

Pris: 14 900 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället