Utbildning i ledarskap för projektledare - utveckla ditt ledarskap | CANEA

Ledarskap för projektledare

Projektledning Ledarskap

Kursen utvecklar din förmåga att skapa högpresterande grupper samt att leda och utveckla människor. Du kommer att bli mer medveten om hur ditt ledarskap påverkar projektgruppens dynamik och hur du genom medvetna val och handlingar kan inspirera till ansvarstagande och samarbete. De verktyg och metoder som vi lär ut är förankrade i etablerade modeller och aktuell forskning. 

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
20 200 kr. (ex. moms)

  • Stockholm

    3 mar – 5 mar 2025

  • Göteborg

    28 okt – 30 okt

Berättigar till
24 PDU-poäng

Innehåll

Utbildningen ger dig insikter, väl beprövade verktyg och färdigheter för att etablera ett effektivt projektteam och hantera konflikter. Den behandlar bland annat konflikthantering, grupputveckling, grupproller samt hur du på bästa sätt ger och tar emot kritik. Teoriövningar varvas med rollspel, där du får återkoppling på ditt agerande.

 

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som ledare på alla nivåer som på något sätt vill förbättra din förmåga att leda och hantera människor.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga speciella förkunskaper förutom en förståelse av projektmiljön.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig förutsättningarna för att kunna forma högpresterande projektteam, hantera konflikter samt kommunicera och samarbeta med intressenterna i projektet på bästa sätt.

Program

3 dagar

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
24.0 PDUs. Technical: 22.0, Leadership: 2.0, Strategic: 0.0

Boka utbildning

Ledarskap för projektledare

Längd: 3 dagar

Pris: 20 200 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället