Utbildning, agil projektledning

Agil projektledning

Agil Projektledning

Är kraven otydliga, värdeskapandet outtalat, villkoren stadda i förändring eller teknologin ny och obeprövad? Då rekommenderar vi att du driver dina projekt i enlighet med den agila filosofin. Denna tvådagarskurs lär dig allt du behöver veta för att lyckas med det.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
20 200 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    15 apr – 17 apr

    25 nov – 27 nov

  • Stockholm

    4 sep – 6 sep

Berättigar till
24 PDU-poäng

Innehåll

Utbildningen ger dig en god förståelse för agila projekt och agil projektledning. Vi går igenom planering på flera nivåer, estimering med poker-planning, simulerar dagliga stå-upp-möten samt genomför erfarenhetsmöten.

Många tror att planering och uppföljning inte görs i samma utsträckning när man arbetar agilt som vid traditionell projektledning. I själva verket är gemensam planering och uppföljning en viktig del i agil projektledning, vilket du kommer att lära dig mer om under denna utbildning.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till både erfarna som nyblivna projektledare som vill utvecklas inom det agila arbetssättet i projektform.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga speciella förkunskaper.

Syfte och mål

Utbildningen syftar till att ge deltagarna förståelse och färdigheter gällande agila värderingar, principer och metodik. Med insikter kring fördelarna med agila metoder och dess relation till traditionell projektledning, lägger vi grunden för att ni ska kunna ta er an nya utmaningar i projekt med ett agilt arbetssätt.

Målet är att deltagarna efter avslutad utbildning ska förstå och kunna tillämpa agila principer, metoder och ramverk samt kunna leda högpresterande agila projektgrupper.

Övrig information

Kursmaterial
Kursmaterialet består av dels en bok; Agil projektledning skriven av Tomas Gustavsson, fjärde upplagan, dels kursmaterial i form av ppt-sidor med förklarande texter. Boken utsågs 2021 till "Årets Projektledarbok".

Program

3 dagar

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
24.0 PDUs. Technical: 16.0, Leadership: 4.0, Strategic: 4.0

Boka utbildning

Agil projektledning

Längd: 3 dagar

Pris: 20 200 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället