utbildning-konfigurering-canea-workflow

Konfigurering av CANEA Workflow

CANEA ONE

Utbildningen ger dig en djupare insikt i CANEA Workflow. Du får lära dig hur du skapar en konfiguration av ett ärendeflöde i systemet med faser, formulär och regler.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
1 dag

Pris:
6 500 kr. (ex. moms)

 • Online

  28 aug

  23 okt

  11 dec

 • Stockholm

  21 nov

 • Göteborg

  27 jun

  24 sep

Berättigar till
-

Innehåll

Deltagarna får kunskap kring detta genom scenariobaserade diskussioner och genomgångar. Vidare fokuserar utbildningen på effektiv presentation och hantering av större mängder ärenden varför ärendevyer och exportmallar är två viktiga moment. Utbildningen rundas av med en introduktion till systemets inbyggda analysmotor, med vilken dynamiska diagram kan skapas och presenteras. Hela utbildningen bygger på att lärarledda genomgångar varvas med eget arbete i systemet.

För bästa kvalitét, använd en stabil internetuppkoppling med minst 2 Mbps. Observera att en svagt WiFi kan påverka ljud- och bildkvalitén negativt. Vi använder en programvara som gör det möjligt att dela skärmar och dokument med videouppkoppling för ljud och bild vilket gör din upplevelse bättre.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig till de mest avancerade användarna i organisationen: Systemförvaltare, systemägare, superanvändare, verksamhetsutvecklare, administratörer.

Vilka förkunskaper krävs?

Kursdeltagaren behöver ha jobbat i systemet som en vanlig användare tidigare. Det innebär att man behöver ha kunskap kring hur systemet fungerar när det kommer till att hitta ärenden och jobba med ärenden, samt ha kunskap kring grundläggande begrepp som ärendetyp, ärenderoller och vyer.

Syfte och mål

Syftet är att få en djup och bred kunskap i CANEA Workflow. Målet är att, efter utbildningen, kunna konfigurera nya element i systemet, men även justera befintliga delar till förändrade krav i verksamheten

Program

1 dag

Dag 1
09:00 - 17:00
 • Introduktion till kursen
 • Bygga en ärendetyp med faser, formulär och regler
 • Bygga en exportmall
 • Bygga en ärendevy
 • Bygga en analys
 • Hantera startsidor
 • Summering och avslut

Vi är glada över att kunna konstatera att antalet användare av CANEA ONE ökar stadigt! Vi vill med dessa öppna utbildningar tillgodose det behov som finns hos våra kunder att snabbt kunna höja kompetensen hos utvalda systemanvändare.

Boka utbildning

Konfigurering av CANEA Workflow

Längd: 1 dag

Pris: 6 500 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället