arbetsmiljölagstiftning kurs, arbetsmiljöutbildning, arbetsmiljöutbildning

Arbetsmiljölagstiftning

Arbetsmiljö Ledningssystem

Denna arbetsmiljöutbildning ger dig en grundläggande förståelse för arbetsmiljölagstiftningens uppbyggnad, kännedom om hur myndigheterna är organiserade samt en introduktion till de olika detaljkraven.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
2 dagar

Pris:
14 900 kr. (ex. moms)

  • Online

    9 dec – 10 dec

  • Göteborg

    3 okt – 4 okt

Berättigar till
-

Innehåll

Lean, Six Sigma och Agilt är tre koncept som går ut på att minimera kvalitetsbrister och -kostnader samtidigt som effektiviteten och kundnöjdheten ökar. Utbildningen förklarar skillnader och likheter mellan de tre koncepten och hur du som deltagare sedan kan välja vad som passar just din organisation.

Fokus ligger på att förmedla kunskap via verklighetsbaserade praktikfall och träning i de verktyg som de tre koncepten vilar på, såsom 5S, SMED, DMAIC, SPC, VSM, 7QC/QM, JIT och Kanban.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med arbetsmiljöarbete eller verksamhetssystem. Den vänder sig även till arbetsmiljöansvariga inom näringsliv och offentlig sektor såsom produktionschefer, arbetsledare och personalchefer.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildning kräver inga förkunskaper.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig en fördjupad helhetsbild av svenska arbetsmiljölagstiftning, dess tillämpning samt öka din kunskap om delegering, samordningsansvar och övrigt arbetsmiljöansvar.

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och för interna utbildningar. 

Program

2 dagar

Jag tycker att det bästa med utbildningen var att vi fick ta del av många konkreta exempel på hur lagstiftningen tillämpas. Kursmaterialet gick lätt att följa och föreläsaren var professionell. Efter att ha gått kursen känner jag mig ännu säkrare på arbetsmiljölagstiftningen. Jag är mycket nöjd med CANEA!

Boka utbildning

Arbetsmiljölagstiftning

Längd: 2 dagar

Pris: 14 900 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället