iso 50001, energiledningssystem

Energiledningssystem ISO 50001

Energi Miljö Ledningssystem

Energiledning används för att ta fram faktabaserade underlag för energieffektivisering. Utbildningen ger dig en fördjupad förståelse för energiledning och du kommer att kunna planera, införa, utvärdera och kontinuerligt förbättra ett energiledningssystem.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
2 dagar

Pris:
14 900 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    13 mar – 14 mar 2025

  • Stockholm

    21 okt – 22 okt

Berättigar till
-

Innehåll

Utbildning beskriver syftet med systematisk energiledning samt påvisar nyttan av en tydlig koppling mellan ett företags strategi och dess energiledningssystem. Du får även kunskap om innehållet i ISO 50001:2018, kännedom om processorientering samt vilka fördelar andra verksamheter uppnått genom att arbeta med att utveckla ett väl fungerande energiledningssystem. Under utbildningen tittar vi också på metoder och nyttor av att integrera med ledningssystem för exempelvis ISO 14001 och ISO 9001.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen är i första hand för dig som ska bygga ett energiledningssystem, men även för dig som ska underhålla och utveckla ett.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig insikt i kopplingen mellan företagets strategi och ett väl fungerande energiledningssystem. Du får även kunskap om innehållet i ISO 50001:2018, kännedom om EU:s energidirektiv samt fördelar med att utveckla ett väl fungerande energiledningssystem.

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och för interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom ledningssystem.

Läs mer om utbildningen och de metoder som tas upp genom att ladda ner programbeskrivningen.

Program

2 dagar

Boka utbildning

Energiledningssystem ISO 50001

Längd: 2 dagar

Pris: 14 900 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället