lean utbildning, lean kurs

Lean i praktiken

Lean

Denna utbildning ger dig ett brett perspektiv på lean samt visar hur lean-principerna kan hjälpa dig att realisera en verksamhetsstrategi baserad på flödeseffektivitet och kundfokus.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
19 400 kr. (ex. moms)

  • Stockholm

    10 feb – 12 feb 2025

  • Göteborg

    2 sep – 4 sep

Berättigar till
24 PDU-poäng

Innehåll

Vi går igenom de vanligaste verktygen och metoderna inom lean-filosofin och lär oss hur vi kan använda dessa för att skapa en mer flödesorienterad och kundfokuserad verksamhet. Du kommer att få praktisera lean-principerna med hjälp av ett interaktivt spel och praktikfall i verklighetsbaserade miljöer.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig till ledare, chefer, samordnare, verksamhetsutvecklare, och förändringsledare som skall driva Lean-initiativ i den egna verksamheten. Utbildningen är även lämplig som introduktionsutbildning för övriga medarbetare i en Lean-orienterad verksamhet där syftet är att skapa en större förståelse för konceptet.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig kunskap och insikt om hur Lean-principerna kan hjälpa till att realisera en verksamhetsstrategi baserad på flödeseffektivitet. Syftet är också att lära dig att arbeta med konceptet på rätt sätt och involvera alla medarbetare i verksamheten.

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på lean utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och för interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom Lean.

Program

3 dagar

Boka utbildning

Lean i praktiken

Längd: 3 dagar

Pris: 19 400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället