pmp-certifiering kurs, pmp kurs, projektledarcertifiering

Projektledar-certifiering:
Project
Management
Professional
PMP®

Projektledning Certifiering/Diplomering

Utbildningen ger dig en djup förståelse för hur ett projekt ska drivas samtidigt som du förbereder dig för certifieringen Project Management Professional PMP®, världens mest spridda projektledarcertifiering. Certifieringen garanterar hög kunskap och goda färdigheter inom projektledning och är högt aktad bland alla organisationer som arbetar i projektform.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
5 dagar

Pris:
30 200 krkr. (ex. moms)

 • Stockholm

  30 sep – 4 okt

  27 jan – 31 jan 2025

 • Göteborg

  9 dec – 13 dec

 • Online

  11 nov – 15 nov  Den här utbildningen hålls på engelska

 • Malmö

  26 aug – 30 aug

Poäng:
Utbildningen berättigar till 24 PDU-poäng

Innehåll

Utbildningen bygger på kända metoder för projektledning och kommer att ge dig färdigheter och kunskap för att undvika misstag och öka din konkurrensfördel som projektledare. Kursmaterialet är på engelska, men undervisningen i klassrummet sker på svenska. Det innebär att du får bekanta dig med relevanta begrepp på båda språken

Ladda ned programbeskrivning

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som erfaren projektledare och ledare i projektinriktade organisationer som önskar bekanta dig med PMI:s syn på projektledning och ämnar att certifiera dig som PMP®.

Vilka förkunskaper krävs?

För att kunna tillgodogöra dig resonemang och modeller på bästa sätt krävs erfarenhet av projektledning och en grundläggande projektledarutbildning. Om du saknar denna förkunskap rekommenderar vi vår utbildning ”Projektledning”.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig som deltagare avancerad kunskap om hur ett projekt bör drivas samt att förbereda dig inför din PMP-examination.

Övrig information

Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterialet består av en kursbok via PMI CHOICE utbildningsplattform där de olika föreläsningsmomenten finns utförligt dokumenterade och genom access till digitala frågor. Kursmaterial är auktoriserat av PMI® själva och kursen blandar teorigenomgångar med aktiviteter, diskussioner och korta filmer.

Notera att utbildningsmaterialet är på engelska även om utbildningen ges på svenska. Anledningen till detta är att PMP- examinationen görs på engelska.

Certifiering

Efter genomförd utbildning har du möjlighet att ansöka om att få bli PMP-certifierad. PMI® ställer vissa förkunskapskrav för att få skriva provet. Läs mer om PMIs förkunskapskrav här.

Program

5 dagar

Praktisk info

Att tänka på inför utbildningen

PMI-medlem får rabatt
PMI-medlemmar erhåller 15 % rabatt på utbildningen.

PMP, PMBOK and the PMI Registered Education Provider logo are registered trademarks of the Project Management Institute, Inc.

"Jag var skeptisk till att gå en femdagars distansutbildning. Nu efteråt är jag imponerad av hur CANEA byggt upp studior och använde sig av teknik som gjorde att undervisning, diskussioner och gruppövningar fungerade så bra. Känslan blev så nära en klassrumsutbildning man kan komma. Det var en tuff utbildning, men den hade bra flyt och jag kan starkt rekommendera både CANEA och utbildningen till andra som vill PMP-certifiera sig."

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed de högt ställda kraven på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
24.0 PDUs. Technical: 17.0, Leadership: 5.0, Strategic: 2.0

Boka utbildning

Projektledar-certifiering:
Project
Management
Professional
PMP®

Längd: 5 dagar

Pris: 30 200 krkr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället