utbildning-prince2-practitioner

PRINCE2® 7th edition Practitioner

Projektledning Certifiering/Diplomering

Denna påbyggnadsutbildning ger dig praktisk träning i hur PRINCE2-metodiken kan anpassas och tillämpas på olika typer av projekt. Practitioner är certifieringsnivån över PRINCE2 Foundation.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
2 dagar

Pris:
14900 kr. (ex. moms)

    Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
16 PDU-poäng

Innehåll

Utbildningen är utformad för att ge dig så bra förutsättningar som möjligt för att klara den avslutande examensskrivningen som ger dig en PRINCE2-certifiering på Practitioner-nivån.

Du får en genomgång av hur PRINCE2 används och blir väl förberedd för den certifieringstentamen som avslutar utbildningen. Under utbildningen genomförs en övningstentamen i sex olika block, med genomgång av resultat, diskussion och tydliggöranden.

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

PRINCE2 Practitioner riktar sig till dig som vill utvecklas som projektledare och få en certifiering som intygar din kunskap.

Vilka förkunskaper krävs?

För att gå denna utbildning måste du ha en Foundation-, Project Management Professional (PMP)®- eller IPMA-certifering sedan innan. Många väljer därför att gå båda utbildningarna samma vecka direkt efter varandra, en utbildning som innefattar både Foundation- och Practitioner-examen. Alternativt väljer du att gå Foundation vid ett tillfälle och Practitioner vid ett senare.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att du ska erhålla en PRINCE2-certifiering på Practitioner-nivå.

Målet är att du efter utbildningen ska kunna applicera och använda PRINCE2s principer, processer och teman och kunna anpassa PRINCE2 till olika projekt och projektmiljöer, för att genomföra lyckade projekt.

Övrig information

Utbildningsmaterialet är på engelska även om utbildningen ges på svenska. Anledningen till detta är att examinationen görs på engelska.

Uppdaterat paketpris:
Pris vid samtidig bokning för Foundation + Practitioner: 24 000 SEK inklusive två tentamensavgifter.

Vi är en ackrediterad utbildningsorganisation (ATO) för PRINCE2® 7th edition, vilket innebär att vi som utbildningsleverantör blivit granskade av PeopleCert och uppfyller kriterierna för att få hålla utbildning och certifiera inom PRINCE2®.

Program

2 dagar

prince2_ato-logo-2_1
Vi är en ackrediterad utbildningsorganisation (ATO) för PRINCE2® 2017, vilket innebär att vi som utbildningsleverantör blivit granskade av PeopleCert och uppfyller kriterierna för att få hålla utbildning och certifiera inom PRINCE2®.

Boka utbildning

PRINCE2® 7th edition Practitioner

Längd: 2 dagar

Pris: 14900 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället