utbildningar-projektledning-steg-2

Projektledning –
steg 2

Projektledning

Har du gått grundkursen Projektledning, eller har motsvarande kunskaper, och känner att du vill fördjupa och bredda ditt kunnande? Projektledning – steg 2 är då den naturliga fortsättningen. Det är en del av programmet Diplomerad projektledare och du väljer själv om du vill gå steg 2 ganska snart efter avslutad grundutbildning eller om du vill hinna skaffa dig lite praktisk erfarenhet först. 

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
20 200 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    9 sep – 11 sep

    3 feb – 5 feb 2025

  • Stockholm

    27 maj – 29 maj

    4 nov – 6 nov

Berättigar till
24 PDU-poäng

Innehåll

Kursinnehållet är framtaget med utgångspunkt i våra undersökningar av vad deltagare på grundutbildningarna anger att de vill lära sig mer om. Det är bland annat därför en stor del av utbildningen ägnas åt praktikfall, övningar och coachning. Det hjälper dig med dina utmaningar i de projekt du är med och driver.

Ladda ned programbeskrivning.

De som påverkas av, eller påverkar, ett projekt kallas intressenter. De är viktiga för om ett projekt blir framgångsrikt eller inte och måste därför identifieras, analyseras och prioriteras. De som arbetar i projektet behöver därför tänka igenom hur respektive intressent ska hanteras på bästa sätt. Då kan en mall för intressentanalys och intressenthantering vara till stor hjälp. 

CTA intressentanalys

 

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som redan har gått vår grundutbildning, eller har motsvarande kompetens, och vill lära dig mer för att kunna ta på dig större projekt och ansvar. 

Syfte och mål

Projektledning – steg 2 syftar till att ge dig den fördjupade kompetens som krävs för att kunna ta ett större ansvar och driva projekt ännu mer effektivt.

Vilka förkunskaper krävs?

För att kunna tillgodogöra dig resonemang och modeller på bästa sätt krävs erfarenhet av projektledning och en grundläggande projektledar-utbildning. Om du saknar denna förkunskap rekommenderar vi vår utbildning Projektledning.

Program

3 dagar

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
24.0 PDUs. Technical: 17.0, Leadership: 5.0, Strategic: 2.0

Boka utbildning

Projektledning –
steg 2

Längd: 3 dagar

Pris: 20 200 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället