kvalitetssystem enligt iso 9001, iso 9001 utbildning, utbildning iso 9001, iso 9001 grundkurs

ISO 9001 Grundkurs

Under utbildningen förklaras hur kvalitetssystem enligt ISO 9001 driver ständiga förbättringar samt vad kraven i standarden betyder i praktiken.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället?.

Fakta

Längd:
1 dag

Pris fysisk utbildning:
7 900 kr. (ex. moms)

Pris online:
7 400 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    4 jan 2023

  • Malmö

    1 feb 2023

  • Stockholm

    9 mar 2023

Berättigar till
-

Innehåll

Utbildning ger dig insikt i kopplingen mellan företagets strategi och ett väl fungerande ledningssystem. Genom ny kunskap och nya insikter skapas ett engagemang att utveckla och förbättra det egna kvalitetssystemet.

Utbildningen är också en utmärkt förberedande utbildning för dig som ska gå ”Internrevision – ISO 9001” eller ”IATF 16949:2016 – Krav och verktyg”.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen lämpar sig för personer från alla nivåer inom ett företag, från ledning till operatörer.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig insikt i kopplingen mellan företagets strategi och ett väl fungerande ledningssystem samt att ge kunskap om innehållet i ISO 9001:2015, fördelarna med processorientering.

Övrig information

Våra utbildningar inom kvalitet återger bästa kända arbetssätt för att ta fram och revidera ledningssystem för kvalitet samt hur man får dem att fungera i praktiken. Vi har deltagit i arbetet med att utveckla den nya versionen av ISO 9001 som lanserades under 2015 och har djup expertkunskap inom området.

Program

1 dag

"Kände att vår föreläsare hade mycket erfarenhet inom området och höll kursen igång och intressant hela dagen. Kursen var mycket inspirerande och gav mig en betydligt bättre bild av vad det innebär att arbeta med kvalitetssystem. Grymt kul och lärorikt."

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
21.0 PDUs. Technical: 0.0, Leadership: 21.0, Strategic: 0.0

Boka utbildning

ISO 9001 Grundkurs

Längd: 1 dag

Pris fysisk utbildning: 7 900 kr. (ex. moms)

Pris online: 7 400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället?