utbildning-konfigurering-canea-document-canea-process

Konfigurering av CANEA Document & CANEA Process

CANEA ONE

Här lär du dig att skapa nya dokumenttyper samt hur du ökar sökbarheten med hjälp av metadata. Du får även lära dig hur du hanterar de dokument som skapas i systemet över tid. Utbildningen utgörs av lärarledda genomgångar varvade med eget arbete i systemet.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
1 dag

Pris:
6 100 kr. (ex. moms)

 • Online

  27 aug

  22 okt

  10 dec

 • Göteborg

  26 jun

  23 sep

  20 nov

Berättigar till
-

Innehåll

Dokumentvyer och -mallar är viktiga verktyg när det gäller att hantera dokument och är därför ett av utbildningens centrala områden. Dokumentmallarna ger dokumenten ett enhetligt utseende, vilket underlättar hanteringen. Utbildningen rundas av med en noggrannare genomgång av hur processkartor hanteras. Inlärningen sker med hjälp av scenariobaserade diskussioner och genomgångar.

För bästa kvalitet, använd en stabil internetuppkoppling med minst 2 Mbps. Observera att ett svagt wifi kan påverka ljud- och bildkvaliteten negativt. Vi använder en programvara som gör det möjligt att dela skärmar och dokument med videouppkoppling för ljud och bild vilket gör din upplevelse bättre.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig till de mest avancerade användarna i organisationen: Systemförvaltare, systemägare, superanvändare, verksamhetsutvecklare, administratörer.

Vilka förkunskaper krävs?

Kursdeltagaren behöver ha jobbat i systemet som en vanlig användare tidigare. Det innebär att man behöver ha kunskap kring hur systemet fungerar när det kommer till att hitta och skapa dokument, samt ha kunskap kring grundläggande begrepp som dokumenttyp, dokumentroller och vyer.

Syfte och mål

Syftet är att få en djup och bred kunskap i CANEA Document och CANEA Process. Målet är att, efter utbildningen, kunna konfigurera nya element i systemet, men även justera befintliga delar till förändrade krav i verksamheten.

Program

1 dag

Dag 1
09:00 - 17:00
 • Introduktion till kursen
 • Bygga en dokumenttyp
 • Bygga en dokumentvy
 • Allmänt kring system-, konfigurations- och dokumentspråk
 • Konfiguration av CANEA Process
 • Uppsättning och hantering av processdashboards
 • Bygga dokument- och processmallar
 • Hantera startsidor
 • Summering och avslut

Vi är glada över att kunna konstatera att antalet användare av CANEA ONE ökar stadigt! Vi vill med dessa öppna utbildningar tillgodose det behov som finns hos våra kunder att snabbt kunna höja kompetensen hos utvalda systemanvändare.

Boka utbildning

Konfigurering av CANEA Document & CANEA Process

Längd: 1 dag

Pris: 6 100 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället