utbildning-konfigurering-canea-project

Konfigurering av CANEA Project

CANEA ONE

Skaffa dig djupare kunskap om projekthanteringsverktyget CANEA Project. Du lär dig bland annat att konfigurera projekttyper och projektmodeller, centrala begrepp vid arbete i CANEA ONE.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
1 dag

Pris:
6500 kr. (ex. moms)

    Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
-

Innehåll

Du får lära dig portföljhantering, hur du skapar mallar för att exportera ut information från systemet samt hur du analyserar informationen i systemet på olika sätt med hjälp av den inbyggda analysmotorn. Hela utbildningen bygger på att lärarledda genomgångar varvas med eget arbete i systemet. Scenariobaserade diskussioner och genomgångar stimulerar inlärningen.

För bästa kvalitet – använd en stabil internetuppkoppling med minst 2 Mbps. Observera att ett svagt wifi kan påverka ljud- och bildkvaliteten negativt. Vi använder en programvara som gör det möjligt att dela skärmar och dokument med videouppkoppling för ljud och bild, vilket förbättrar din upplevelse.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen riktar sig till de mest avancerade användarna i organisationen: Systemförvaltare, systemägare, superanvändare, verksamhetsutvecklare, projektledare, administratörer.

Vilka förkunskaper krävs?

Kursdeltagaren behöver ha jobbat i systemet som en vanlig användare tidigare. Det innebär att man behöver ha kunskap kring hur systemet fungerar när det kommer till att söka och hantera projekt, samt ha kunskap kring grundläggande begrepp som projekttyp, projektmodell och projektroller.

Syfte och mål

Syftet är att få en djup och bred kunskap i CANEA Project. Målet är att, efter utbildningen, kunna konfigurera nya element i systemet såsom projektmodeller, men även justera befintliga delar till förändrade krav i verksamheten.

Program

1 dag

Dag 1
09:00 - 17:00
  • Introduktion till kursen
  • Bygga en projekttyp och projektmodell
  • Konfigurera exportmallar och statusrapporter
  • Hantering av portföljer och program
  • Skapa analyser och göra uppföljning
  • Skapa mallprojekt
  • Hantera startsidor
  • Summering och avslut

 

Vi är glada över att kunna konstatera att antalet användare av CANEA ONE ökar stadigt! Vi vill med dessa öppna utbildningar tillgodose det behov som finns hos våra kunder att snabbt kunna höja kompetensen hos utvalda systemanvändare.

Boka utbildning

Konfigurering av CANEA Project

Längd: 1 dag

Pris: 6500 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället