utbildning företagsstrategi i praktiken, affärsplanering kurs

Företagsstrategi i praktiken

Strategi

Utbildningen ger dig god insikt i de synsätt, verktyg och arbetssätt som bör användas i ett effektivt affärsplaneringsarbete.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
20200 kr. (ex. moms)

    Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Berättigar till
-

Innehåll

Att arbeta med strategiutveckling innebär att du ställs inför många intressanta och svåra frågeställningar. I denna utbildning ger vi dig konkreta verktyg, tips och exempel på hur du på ett strukturerat sätt kan utveckla en realiserbar affärsplan för ditt företag. Systematiken övas i ett verklighetsbaserat praktikfall där vi går från vision till förverkligande.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som är VD, sitter i ledningsgruppen eller på annat sätt är inblandad i företagets strategiska och operativa planering till exempel linjechef, processägare eller affärsutvecklare.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen har inga formella förkunskapskrav, men erfarenhet av operationell verksamhet, inbegripande planering, exekvering och uppföljning krävs för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig metoderna.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig god insikt i de synsätt, verktyg och arbetssätt som bör användas i ett effektivt affärsplaneringsarbete.

Övrigt

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom strategi.

Program

3 dagar

Jag rekommenderar denna utbildning till personer som arbetar med ledningsfrågor! I första hand för att den är så konkret och för att man får tillgång till verktyg som man direkt kan applicera i det egna företaget. Utbildningsmaterialet var, som vanligt, av mycket hög kvalitet och sammanfattar många hyllmeter av managementlitteratur.

Boka utbildning

Företagsstrategi i praktiken

Längd: 3 dagar

Pris: 20200 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället