utbildning-agilt-lean-six-sigma

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma

Lean Agil Processer och Effektivisering Six Sigma

Utbildningen ger dig kunskap och träning i olika förbättringskoncept och verktyg inom Lean, Six Sigma och Agilt.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
19 400 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    16 sep – 18 sep

    22 jan – 24 jan 2025

  • Stockholm

    6 maj – 8 maj

    18 nov – 20 nov

Berättigar till
23 PDU-poäng

Innehåll

Lean, Six Sigma och Agilt är tre koncept som går ut på att minimera kvalitetsbrister och kostnader samtidigt som effektivitet och kundnöjdhet ökar. Utbildningen förklarar skillnader och likheter mellan dessa tre koncept och hur du som deltagare sedan kan välja vilka delar som passar just den egna organisationen.

Fokus ligger på att ge kunskap om och genom verklighetsbaserade praktikfall ge träning i de verktyg som alla tre koncepten vilar på, koncept så som 5S, SMED, DMAIC, SPC, VSM, 7QC/QM, JIT och Kanban.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som ska delta i organisationens förbättringsarbete, till exempel du som är verksamhetsutvecklare, produktionstekniker, processägare, kvalitetschef, produktionschef, logistikansvarig eller projektledare.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper, viss kännedom om och erfarenhet av kvalitets- eller förbättringsarbete är dock en fördel.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig som deltagare kunskap och träning i olika förbättringskoncept och verktyg inom Lean, Six Sigma och Agilt.

Målet med utbildningen är att du, efter avklarad utbildning, ska kunna välja de delar inom varje koncept som passar din organisation samt välja ”rätt” metoder och förbättringsverktyg i olika situationer.

Program

3 dagar

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma var absolut en av de bästa kurser jag har gått! Utbildningen var väl sammansatt och gav en mycket god insikt i olika verktyg för förbättring och hur de kan användas i praktiken. Allt kändes verksamhetsnära och direkt applicerbart i den egna verksamheten.

Boka utbildning

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma

Längd: 3 dagar

Pris: 19 400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället