utbildning-agilt-lean-six-sigma

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma

Utbildningen ger dig kunskap och träning i olika förbättringskoncept och verktyg inom Lean, Six Sigma och Agilt.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället?.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris fysisk utbildning:
18 300kr. (ex. moms)

  • Stockholm

    9 nov - 11 nov

  • Göteborg

    16 jan - 18 jan 2023

  • Stockholm

    20 mar - 22 mar 2023

Berättigar till
-

Innehåll

Lean, Six Sigma och Agilt är tre koncept som går ut på att minimera kvalitetsbrister och kostnader samtidigt som effektivitet och kundnöjdhet ökar. Utbildningen förklarar skillnader och likheter mellan dessa tre koncept och hur du som deltagare sedan kan välja vilka delar som passar just den egna organisationen.

Fokus ligger på att ge kunskap om och genom verklighetsbaserade praktikfall ge träning i de verktyg som alla tre koncepten vilar på, koncept så som 5S, SMED, DMAIC, SPC, VSM, 7QC/QM, JIT och Kanban.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som ska delta i organisationens förbättringsarbete, till exempel du som är verksamhetsutvecklare, produktionstekniker, processägare, kvalitetschef, produktionschef, logistikansvarig eller projektledare.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper, viss kännedom om och erfarenhet av kvalitets- eller förbättringsarbete är dock en fördel.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig som deltagare kunskap och träning i olika förbättringskoncept och verktyg inom Lean, Six Sigma och Agilt.

Målet med utbildningen är att du, efter avklarad utbildning, ska kunna välja de delar inom varje koncept som passar din organisation samt välja ”rätt” metoder och förbättringsverktyg i olika situationer.

Program

3 dagar

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma" var absolut en av de bästa kurser jag har gått! Utbildningen var väl sammansatt och gav en mycket god insikt i olika verktyg för förbättring och hur de kan användas i praktiken. Allt kändes verksamhetsnära och direkt applicerbart i den egna verksamheten.

Authorized_Training_Partner

Authorized Training Partner

CANEA är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
21.0 PDUs. Technical: 0.0, Leadership: 21.0, Strategic: 0.0

Boka utbildning

Förbättringsarbete - Agilt Lean Six Sigma

Längd: 3 dagar

Pris fysisk utbildning: 18 300kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället?