grundkurs projektledning, projektledning kurs

Core Tools

Kvalitet Fordonsindustrin

Denna kurs låter deltagarna bekanta sig med viktiga verktyg och metoder som används inom kvalitetssäkring, särskilt inom fordonsindustrin och enligt kraven i IATF 16949. Den utgör en strukturerad inblick i de viktigaste delarna av Core Tools, inklusive APQP, FMEA, PPAP, SPC, MSA och Control Plan.

Deltagarna kommer att lära sig hur man använder dessa verktyg för att planera, utveckla, övervaka och förbättra produkter och processer, vilket i sin tur leder till ökad produktkvalitet, minskad risknivå och bättre kundnöjdhet. Kursen innefattar både teoretisk studier och praktiska tillämpningar för att hjälpa deltagarna förstå och behärska verktygen.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
2 dagar

Pris:
14900 kr. (ex. moms)

Anmäl ditt intresse för kommande kurstillfällen – hos oss, online eller på plats hos er.

Innehåll

Genom att delta i kursen och lära sig att använda verktygen APQP, FMEA, PPAP, SPC, MSA och Control Plan, kan deltagarna förbättra produktkvaliteten, minska riskerna och öka effektiviteten inom sina respektive organisationer.

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen vänder sig i första hand till personer som arbetar med olika kvalitetssäkrande åtgärder under utvecklingsfaserna av både produkter och processer. Vanligt förekommande roller på denna kurs är kvalitetschefer, kvalitetstekniker, produktionstekniker, processtekniker, internrevisorer och projektledare

Syfte och mål

Syftet med kursen är att ge deltagarna de grundläggande kunskaper och färdigheter som behövs för att förstå och behärska de centrala kvalitetsverktyg som används inom fordonsindustrin i enlighet med kraven i IATF 16949. 

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga tidigare kunskaper.

Program

2 dagar

Boka utbildning

Core Tools

Längd: 2 dagar

Pris:
14900 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället