Hoppa till huvudinnehåll

CANEA ONE

Systemet med integrerad hantering av strategier, projekt, processer, ärenden och dokument. Helt enkelt effektiv verksamhetsledning.

Verksamhetssystemet där allt hänger ihop

CANEA ONE länkar ihop strategin med den dagliga verksamheten. Ett modulärt system där varje del är skapad för att ge rätt stöd i verksamheten.
Förverkligar strategin

En unik röd tråd säkerställer att aktiviteterna går i linje med den övergripande strategin.

Stärker konkurrenskraften

Smartare arbetssätt gör att medarbetarna kan fokusera på viktigare saker.

Förbättrar lönsamheten

Bra överblick över verksamheten gör att du kan fatta rätt affärsbeslut.

Intresserad av att veta mer?

Få en personlig visning av systemet eller anmäl dig till våra webbinarier.

Nästa steg

En heltäckande programfamilj

CANEA ONE består av fem helt integrerade moduler som kan kombineras och aktiveras efter behov. CANEA Document

CANEA Document

Dokumenthantering

CANEA Process

CANEA Process

Processmodellering

CANEA Project

CANEA Project

Projekthantering

CANEA Workflow

CANEA Workflow

Ärendehantering

CANEA Strategy

CANEA Strategy

Strategiaktivering

"Vi har sett över de olika alternativen som finns tillgängliga på marknaden. CANEAs integrerade programfamilj för både ledningssystem och projekt- och portföljhantering uppfyllde våra krav bäst och är idag ett effektivt stöd för alla medarbetare i det dagliga arbetet."

Henrik Johansson, Vice President, Öhlins Racing

Varför väljer kunderna CANEA ONE?

Ett heltäckande och integrerat verksamhetssystem
Mycket enkelt att använda även för sällananvändare
Verksamheten kan själv förändra konfigurationen
Ersätter många olika system i en enda installation

Boka CANEA ONE webbinarium

Vi ger en första introduktion till vår IT-lösning CANEA ONE, med både bransch- och områdesspecifika webbinarium. Under en timma går vi igenom systemet med funktioner och verktyg anpassade efter dina behov – välj den inriktning som passar dig. Våra webbinarier är kostnadsfria och du ansluter dig lätt via din dator.

IT-WEBINARIUM

En röd tråd från strategi till genomförande

Vårt system utgår ifrån strategin och kopplar ihop framgångsfaktorer och nyckeltal med den dagliga verksamheten, projekt och processer - på riktigt.

Genom att integrera ledningssystemet med din strategi skapas optimala förutsättningar att realisera strategin, möjlighet till snabbare omställningar, rätt fokus och stöd i det dagliga arbetet och en levande verksamhet med ständiga förbättringar.

Det blir helt enkelt mer gjort – och bättre. CANEA ONE ger dina medarbetare stöd i det dagliga arbetet och bättre förutsättningar till prestation. Detta minskar både strul och onödigt dubbelarbete. Dessutom går det lätt att anpassa sig till snabba förändringar. Vårt system minskar helt enkelt den ineffektivitet som i praktiken alltid uppstår när organisationer växer och blir mer komplexa.

Några av våra kunder

  • Våra kunder
  • Våra kunder

Läs mer

Globalt nätverk med experter

Vi har partners i 22 länder som kan stödja er lokalt med professionella tjänster och utbildningar i CANEA ONE.

Läs mer

Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster vid införande av våra IT-lösningar som ger rätt stöd under arbetet med planering, införande och förvaltning. Tack vare snabb och kompetent driftsättning får verksamheten nytta av investeringen i ett tidigt skede och därmed ökad lönsamhet.

Drift

Drift av våra lösningar kan ske antigen genom drift på egen server (internt) eller genom att låta oss ta hand om driften över Internet (SaaS). Vi hjälper er med rätt lösning.

Läs mer

Införandeprojekt

Vid införandet av våra produkter arbetar vi enligt en metodik som säkerställer kvalitet och leverans i tid. Vid leverans av CANEA ONE lämnas inget åt slumpen.

Läs mer

Programunderhåll

Våra produkter utvecklas kontinuerligt och följer teknologisk utveckling, nya standarder, feedback från användare, nya verktyg och trender.

Läs mer

Support

Vi erbjuder tillgång till högkvalificerad rådgivning och assistans samt prioriterad hantering av eventuella frågor gällande användandet av våra IT-lösningar.

Läs mer

Utbildning

Vi är ett utbildningsföretag och som en naturlig del av införandet av IT-lösningar erbjuder vi våra kunder utbildning och träning som kan anpassas till behoven.

Läs mer

Integration

För att skapa maximalt värde av CANEA ONE och bättre sammanhängande affärsprocesser utför vi ofta integrationsuppdrag tillsammans med våra kunder.

Läs mer

Intresserad av att veta mer?

Få en personlig visning av systemet eller anmäl dig till våra webbinarier.

Nästa steg