Hoppa till huvudinnehåll Join our team at Canea!

Vår kultur

Tillsammans jobbar vi ständigt för fortsatt utveckling – av våra kunder, företaget och dig som medarbetare. För om du ligger i framkant och trivs i din roll, skapar du också de bästa av förutsättningar för företaget och kunder! Med utveckling i fokus arbetar vi för att möjliggöra en kreativ miljö för innovation oavsett om det gäller arbetssätt, våra produkter eller tjänster. Vi är en prestigelös organisation där du uppmuntras att komma med idéer och driva dem till dess att de är förverkligade. Några viktiga framgångsfaktorer vi tror på för att nå detta följer nedan.

Utvecklingsmöjligheter

Utöver varierande arbetsuppgifter och uppdrag hos välkända kunder inom flertalet olika branscher erbjuder vi interna och externa utbildningar, anpassade efter din roll. Vidare får du även en individuell plan att arbeta efter framtagen under ditt utvecklingssamtal, samt en mentor för att snabbare komma in i och förstå verksamheten bättre. Ditt team har även teamdagar och gemensamma konferenser för att kunna utvecklas och lyckas så bra som möjligt tillsammans.

Professionella kollegor

Med engagerade och ambitiösa kollegor har du möjlighet att utvecklas. Du breddar inte bara din kompetens genom ständigt lärande utan får också ta del av ditt teams tidigare erfarenheter. I en prestigelös organisation med plats för dina idéer, hoppas vi på att se till att du har kul på jobbet! Att vi hjälper och utvecklar varandra har också möjliggjort den kultur vi har idag.

Stolta medarbetare

Vi genomför årliga medarbetarundersökningar för att se hur vi kan förbättras och få dig att trivas ännu bättre hos oss. Resultatet av tidigare undersökningar visar att våra medarbetare känner en stolthet över att jobba på CANEA. Detta hoppas vi delvis beror på att de trivs bra på företaget och med vår kultur, men också att alla känner att de är en del i att bidra till vår framgång.

Stabilt tillväxtföretag med plats för innovation

Med en unik tjänste- och produktportfölj som utvecklats under våra 25 år i branschen har vi lyckats skapa en grund för stabil tillväxt. Det har lett till att vi kan leverera projekt av samma jämna kvalitet. Den stabila grunden och det nära samarbetet med kunder har också lett till vi ständigt har möjlighet att vidareutveckla oss för att hänga med förändringarna i omgivningen. På så sätt kan vi se till att ligga i framkant när det gäller våra produkter och tjänster.

I händelsernas centrum

Med centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö är vi nära händelsernas centrum, och kan på så vis bättre känna av förändringarna i vår omgivning. Det gör det också lättare för oss att nå vår kollegor, men också kunder, runt om i landet på ett smidigt sätt.