Tillbaka
Nya medarbetare
Här är våra fyra senaste stjärnskott på CANEA. Alla har sin bas på kontoret i Göteborg förutom Jenny som sitter i Stockholm.

 

1

Ottilia Carlsson Tedesäter | Talent Acquisition Assistant

Ottilia har en examen i Globala studier från Göteborgs Universitet och pluggar nu en master inom Strategic Human Resource Management på Göteborgs universitet. Hon är uppvuxen i Göteborg och gillar att resa, umgås med vänner och familj och är dessutom ett stort Frölunda-fan!

 

2

Björn Palmqvist | Management consultant

I april 2023, började Björn som management-konsult på CANEA. Han har lång och bred erfarenhet av att arbeta med ledarskap, organisationsanalyser och organisatorisk och social arbetsmiljö inom såväl privat sektor som kommun och stat. Han är också legitimerad psykolog från Göteborgs Universitet. På fritiden spelar han gärna tennis, kanske padel, umgås med familjen eller vänner.

 

3

Mia Palm | Management consultant

Mia har drygt 25 års erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och verksamhetsutveckling, både som projektledare och som linjechef. Nu senast kommer hon från energibolaget Kraftringen, där hon varit service- och resurschef i entreprenadverksamheten. På sin fritid pysslar hon gärna i sin trädgård, bygger/renoverar, lagar god mat samt tränar på gymmet.

 

Jenny Björk | Management consultant4

Jenny, som började på kontoret i Stockholm i februari, brinner för kvalitet och utveckling. Hon har 10 års erfarenhet av att jobba med kvalitetsutveckling, uppföljning, coaching och förbättringar. Hon har även utvecklat och utbildat i en uppdragsutbildning i förbättringsarbete på 15 högskolepoäng. Utbildningsbakgrunden består bland annat av en magister i kvalitet- och ledarskapsutveckling från Mittuniversitetet och hon är även utbildad coach i förbättringsarbete från Dartmouth Institute. Jenny ska jobba med utbildning och uppdrag kopplat till bl.a. ledningssystem.

Varmt välkomna till oss!

Vill du också bli en del av teamet på CANEA? Ta en titt på våra tjänster genom att klicka på knappen nedan.