Tillbaka
Samtal med Erica Lind
Nu har turen kommer till Erica att presenteras för omvärlden. För inom CANEA finns det nog ingen som inte vet vem hon är. 

Erica har jobbat som administratör på CANEA i 5 år och kommer ursprungligen från Rimforsa i Östergötland. Men administratör känns inte som ett tillräckligt roll-namn utan kanske mer en projektledare/eventsamordnare/utbildningsarrangör/alumnikontakt. Det finns säkert fler roller vi har missat, men som passar in på Erica.

Vad gjorde du innan du började på CANEA?
Efter studenten, Humanistisk linje, följde jag kärleken till Island. Det råkade bli 11 år på ön. Jag lärde mig språket, studerade och jobbade med turism. Två barn föddes på Island och ett tredje i Sverige.

2008 flyttade vi till Sverige och jag hade varierande arbetsuppgifter inom administration och support innan jag landade på CANEA 2018.

Vad gillar du bäst med att arbeta hos oss?
Flexibiliteten - som gör att jag kan jobba på tider som passar mig bäst. Det gör det lättare att få ihop livspusslet.

Variation - att mina arbetsuppgifter är så varierade. Det blir aldrig tråkigt. Ena dagen jobbar jag med att ordna en konferens och nästa dag packar jag en hjälpleverans till Ukraina.

Finns det något om dig som andra CANEAner inte känner till?
Jag älskar att dansa. Speciellt folkdans och bugg. Och jag hoppas att det blir fler möjligheter till dans framöver.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att börja på CANEA?
Att vi är ett gott gäng som tar hand om varandra. Trevligt och prestigelöst med en härlig atmosfär. Och vi månar även om de som slutar. Så mycket att en del till och med kommer tillbaka.