Tillbaka
Partnerkonferens i Göteborg
Den 21 - 24 augusti var det återigen dags för vår årliga internationella konferens för CANEA partners och våra dotterbolag i USA och Danmark.

Vädret bjöd på sol och både deltagare och presentatörer bidrog till en mycket intressant och livlig konferens på vårt huvudkontor i Göteborg.

Vi pratade bland annat om CANEAs nya Open API, framtiden för Business Management System, effekterna av AI, marknadsföringsstrategier och bästa metoder för att hantera stora och komplexa implementeringsprojekt. Gothenburg RoRo, en av våra äldsta kunder, hade en mycket uppskattad presentation där de visade hur CANEA ONE är en integrerad del av deras dagliga verksamhet och hur det har hjälpt dem att spara betydande belopp samt förhindra olyckor.

Och vad vore väl en konferens utan möjligheten att lära känna varandra, utbyta erfarenheter, se staden och njuta av några av stans bästa restauranger?

Vi är mycket tacksamma för att vi fick möjlighet att ta emot våra partners, internationella kollegor och vissa kunder, och vi ser fram emot nästa års evenemang.