CANEA webbinarier

On demand-webbinarium: Digitaliserade processer

Processer och Effektivisering CANEA ONE Webbinarium

Genom att digitalisera era administrativa ärendeflöden får ni effektivare processer, bättre efterlevnad och en oslagbar processöverblick.

om du har några frågor.

Fakta

Längd:
1 tim

Pris:
0kr. (ex. moms)

Föreläsare

Åsa Ekelöf_sv_low-1-1
Managementkonsult
Åsa Ekelöf_sv_low-1-1

Åsa Ekelöf

Managementkonsult
Erik Carlsson_sv_low
Kundansvarig & Affärsutvecklare
Erik Carlsson_sv_low

Erik Carlsson

Kundansvarig & Affärsutvecklare

Erik arbetar sedan många år tillbaka som kundansvarig och affärsutvecklare för CANEAs IT-lösning CANEA ONE. Han har en akademisk bakgrund från studier inom industriell ekonomi på Chalmers och industriell marknadsföring på Handelshögskolan i Göteborg. Erik har under årens lopp varit med och utvecklat erbjudanden inom bland annat tillverkningsindustrin, vård och omsorg samt livsmedelsindustrin. En stor drivkraft i hans arbete med plattformen CANEA ONE är dess mångsidighet och möjlighet att verkligen lösa kunders problem på djupet.

Beskrivning

Under detta webbinarium kommer vi belysa vad som är viktigt att tänka på när man vill effektivisera sina processer genom digitalisering. Vi kommer att dela med oss av både framgångsfaktorer att följa, och fallgropar att undvika. Vi kommer också visa hur man på ett enkelt sätt kan digitalisera olika typer av administrativa processer där flera personer är inblandade, där det är många ärenden och mycket information som ska hanteras. 

Ni får se verkliga exempel på hur processerna digitaliseras i praktiken genom kartläggning och driftsättning i CANEA ONE och hur verksamheten själv kan äga förvaltning och förbättring av processerna utan programmering eller inblandning av IT.

Anmälan

On demand-webbinarium: Digitaliserade processer

Längd:
1 tim

Pris:
0kr. (ex. moms)

om du har några frågor