Release

Release-webbinarium

Processer och Effektivisering CANEA ONE Webbinarium CANEA Workflow CANEA Document CANEA Process CANEA Project CANEA Strategy Ledningssystem

Ta chansen att lära dig mer om de senaste funktionerna i CANEA ONE samt ta del av tips, tricks och erfarenheter från andra användningsområden. 

OBS: endast för befintliga CANEA ONE-användare.  

om du har några frågor.

Fakta

Längd:
1,5 tim

Pris:
0kr. (ex. moms)

  • Online

    13 sep, 09:00

  • Online

    6 dec, 09:00

Föreläsare

Maxim Fris_sv_low-1
Product Owner
Maxim Fris_sv_low-1

Maxim Fris

Product Owner

Maxim är Product Owner för CANEA ONE och arbetar till vardags med att samla in våra kunders behov och önskemål gällande systemet. Som en del av vår utvecklingsavdelning representerar Maxim dessa önskemål i vårt fortsatta arbete med att utveckla CANEA ONE och skapa värde och nya möjligheter för våra kunder.

Lars Olsson_sv_low
Product Manager
Lars Olsson_sv_low

Lars Olsson

Product Manager

Som produkt- och utvecklingschef på CANEA arbetar Lars daglig dags med att förvalta och förverkliga våra kunders idéer och behov tillsammans med utvecklingsteamet, vilket kontinuerligt leder till nya versioner av CANEA ONE. Lars har mer än 15 års erfarenhet av att utveckla och implementera verksamhetssystemet CANEA ONE.

Innehåll

Demo och genomgång av de större nyheterna i kommande version av CANEA ONE samt en blick framåt i vår färdplan.

Beskrivning

Vi har satt samman ett program som riktar sig till dig som är superanvändare och/eller förvaltare av CANEA ONE. Vi sänder live ifrån vår studio i Göteborg, så det finns även möjlighet att ställa frågor direkt till våra produktexperter.

Efter en kortare introduktion bjuds det på ett gästspel från en sakkunnig för att inspirera och sprida kunskap. Därefter går vi in på nyheterna i den kommande releasen och kikar på vår färdplan. Innan vi rundar av bjuds det på ytterligare ett gästspel där vi fokuserar på smarta arbetssätt och tips för CANEA ONE.

Praktisk info

En kallelse med länk till webbinariet skickas till den e-postadress du använt för din anmälan. Webbinariet är kostnadsfritt.

Bjud gärna in intresserade kollegor genom att dela länken.

Anmälan

Release-webbinarium

Längd:
1,5 tim

Pris:
0kr. (ex. moms)

om du har några frågor