On demand-webbinarium

eQMS för Life Science

Regleringar och standarder

Så möter ni kraven

Under detta webbinarium kommer vi att demonstrera CANEA ONE, vårt validerbara standardsystem för kvalitetsledning, och visa praktiska exempel på hur systemet kan stödja ert ledningssystem när det gäller hanteringen av SOP, riskanalys, CAPA och produktutvecklingsinitiativ.

Mer om eQMS och
Life Science

Vi vill passa på att tipsa om vår guide som handlar om de specifika kvalitetskrav som gäller för life science-företag och vikten av ett välfungerande eQMS. Vi har även ett flertal utbildningar på olika nivåer när det gäller relevanta ISO-standarder. Se nedan.

Guide eqms

Guide:
De fem viktigaste kraven när det gäller kvalitetssäkring (QA) 

Vilka är de viktigaste kraven när det kommer till kvalitetssäkring inom life science-området? Och hur kan ett eQMS stötta en organisation i det dagliga arbetet?  I denna guide ger vi en heltäckande bild av hur du kan arbeta mer effektivt i din verksamhet.

Ladda ner guiden

utbildning-ledningssystem-i-praktiken-iso13485

Utbildningar:
Medtech

Vi erbjuder flera utbildningar inom medtech-området. Fördjupa dina kunskaper inom ISO 13485, riskanalys enligt FMEA eller korrigerande åtgärder enligt 8D.

Läs mer här

eng blogg life science

Blogg:
Frigör ditt företags know-how
med ett eQMS

Övergången från ett QMS baserat på kontorsapplikationer och pappersdokument till ett mer kraftfullt elektroniskt kvalitetsledningssystem (eQMS) erbjuder många fördelar och viktiga funktioner som hjälper företagen att förbättra sin verksamhet och organisation. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om vad du behöver tänka på. 

Läs mer här

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

I 30 år har vi hjälpt företag att förbättras. Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor eller få mer material om CANEAs metodik för skapande av levande och effektiva lösningar som uppfyller alla krav inom olika standarder.