On demand-webbinarium

Förbättringsarbete – metoder och verktyg

Den framgångsrika förbättringsresan

Förbättringsarbete –
metoder och verktyg

Under webbinariet får ni ta del av fördelar och effekter med förbättringsfokuserade koncept såsom Lean och Six Sigma och hur de praktiskt kan digitaliseras i vårt IT-system CANEA ONE. Vi tittar närmare på ett effektivt sätt att digitalisera dessa, kombinerat med avvikelse- och reklamationsärenden utifrån 8D. Vi diskuterar även hur digitaliserade förbättrings- och problemlösningsmetoder kan fås att harmoniera med målstyrd processutveckling i ett och samma system.

Mer om förbättringsarbete

Nedan finner du två guider som på ett övergripande sätt beskriver hur man blir framgångsrik när det gäller förbättringsarbete. 

Guide- Så digitaliserar du organisationens förbättringsarbeten

Guide: Så digitaliserar du organisationens förbättringsarbeten

Svaret på frågan “Hur lyckas vi skapa en framgångsrik struktur i våra förbättringsarbeten?” bottnar nästan alltid i svaret: implementera ett IT-stöd som samlar och digitaliserar de olika förbättringsinitiativen.

Här beskriver vi olika områden som ett IT-stöd kan vara till hjälp med i den dagliga verksamheten.

 

Ladda ner guiden

E-bok - 5 faktorer som skapar en fungerande förbättringskultur

E-bok: 5 faktorer som skapar en fungerande förbättringskultur

Hur kan du se till att din organisation förbättras och utvecklas bättre än andra?

I den här e-boken har vi samlat fem övergripande områden som vi vet har stor inverkan på hur en fungerande förbättringskultur etableras i en organisation. Vi ger dig tips och råd inom de olika områdena, för att du ska kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för din organisation.

 

Ladda ner e-bok

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

I 30 år har vi hjälpt företag att förbättras. Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor eller få mer material om CANEAs metodik för skapande av levande och effektiva lösningar som uppfyller alla krav inom olika standarder.