Utbildning

Praktisk information för distansutbildningar

Distansutbildningar
- kortaste vägen till lärande

Direktsända distansutbildningar gör lärandet lättillgängligt. Våra föreläsare, som är aktiva managementkonsulter, ger dig en mix av teori och praktik som direkt kan tillämpas i ditt arbete. Med öppna och företagsinterna distansutbildningar kan du ta del av våra kurser där det passar dig bäst.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av distansutbildningen, använder sig våra föreläsare av olika pedagogiska metoder och väljer det upplägg som passar bäst vid varje givet tillfälle. Några utbildningar stöds av vår läroplattform, där du som deltagare följer ett pedagogiskt spår och tar del av kursmaterial i diverse digitala format.

Kontakta vår utbildningsavdelning om du är intresserad av att veta mer om våra distansutbildningar.

Utbildningen överträffade mina förväntningar. Trots tre hela dagar framför datorn så gick det jättebra. Det var ett intressant innehåll som presenterades av en kunnig och engagerande föreläsare som inspirerade hela gruppen. Det blev bra diskussioner och även gruppövningar fungerade utmärkt online.
Skärmavbild 2022-09-26 kl. 22.35.29

Live Online - CANEA:s professionella studior för distansutbildning

CANEA har fem egna professionella studior som erbjuder dig en förstklassig upplevelse var du än befinner dig. Professionell utrustning för ljud & bild borgar för ett engagerat och effektivt lärande. Våra studior används inte bara för att hålla digitala, pandemisäkra versioner av våra annars fysiska utbildningar, utan även som ett resurseffektivt komplement med djupdykningar och individuell coachning. 

Kristian Guander_sv_low-1

Mer motivation
till engagemang
och utveckling

Genom att vi alltid knyter samman verktyg, modeller och teori med våra deltagares specifika behov och situation i sin egen verksamhet blir det lätt att direkt efter utbildningarna börja träna på det "nya". Detta följer vi dessutom gärna upp på olika sätt så att vi kan lära av varandra och få än mer motivation till engagemang och utveckling, säger Kristian Guander, ledarskapsutvecklare, CANEA.

 

Johan-Temsare_ny_sv_low

Kontakta vår utbildningsansvarige

 

Har du frågor om våra utbildningar? Kontakta vår utbildningsansvarige, Johan Temsare.