Vår årliga, vårliga Användarkonferens i maj

Även 2024 kommer vi att under två dagar dela med oss av de senaste nyheterna i CANEA ONE, bjuda på inspirationsföreläsningar och kunskapspass samt mycket mer.

Var: Elite Park Avenue Hotel Göteborg

När: 28-29 maj 2024

Vi kommer kontinuerligt att  uppdatera med ytterligare information om vad programmet innehåller. Men du kan redan nu läsa om vissa delar och anmäla dig.

Malin Rapp_15
 


Inspirationsföreläsning

Självledarskap - förmågan att leda sig själv i en föränderlig tid och för en starkare kultur!

Malin Rapp

Malin är Ledarutvecklare från SelfLeaders. Hon har en akademisk bakgrund inom kognitiv neurovetenskap och motivationspsykologi 

Handelshögskolan utbildar Malin  i ledarskap, hon har föreläst på Harvard och i över 10 år utbildat och inspirerat ledare inom näringslivet och offentlig sektor, inte bara i Skandinavien, utan även globalt genom organisationer som SIDA, Google och Spotify.

Malin har även bakgrund som elitidrottare, med en VM-titel, sporten får hon berätta mer om själv. 

Som avslutning av konferensen kommer hon att prata om självledarskap - förmågan att leda sig själv i en föränderlig tid och för en starkare kultur! Vad självledarskap  innebär och forskningen bakom.

Magdalena Smeds_sv_3

 

 

 

 

Överstyrning - att agera när vi borde avstå

Magdalena Smeds

Magdalena Smeds är teknisk doktor inom Kvalitetsteknik och biträdande universitetslektor vid Linköpings Universitet.

Magdalenas forskningsintressen är överstyrning – varför försök till förbättring ibland leder till försämring, kvalitetsprofessionens påverkan av digitalisering, hur organisationer kan bygga upp resiliens i pandemins fotspår och förbättring av vårdprocesser.

Kundtalare

Anders F - Fitesa_3

Anders Fogelberg, Global Director of QA, HS&E, MS and Process Improvement, Fitesa Sweden AB

Hur den globala organisationen Fitesa använder CANEA ONE för att ha koll på tre av de stora kvalitetsstyrningssystemen 
som tillverkande industri behöver ha på plats:
-    Validering
-    Riskhantering
-    Change Control
Inte bara för kvalitet, utan även för arbetsmiljö, miljö och effektivitet.

Jonas och Niclas

Jonas Reimer, Lead auditor, GKN Aerospace tillsammans med Niclas Svensson, Implementation consultant, CANEA

How to manage audits and requirements at GKN - To be the most Trusted and Sustainable Partner in the Sky

Cancerfonden

Louise Ekholm, Jurist med analys- och systemansvar, Cancerfonden.

Aktiv förvaltning - Anpassning och konfigurering av system under resans gång

Resan med CANEA ONE som ett systemstöd och hur man internt arbetar med en aktiv förvaltning för att systemet kontinuerligt anpassas efter verksamhetens behov.

Roger & John_2

Roger Lönnroth, Claims/Loss prevention tillsammans med John Wikström, IT, Gothenburg RORO terminal

Efter att i flera år ha utvecklat och arbetat med CANEA ONE och dess olika moduler är vi nu framme vid Strategimodulen.

Den sista biten som krävs för att förverkliga vår vision, både digitalt och i det fysiska mötet.

johana och andrea

Johanna Pettersson, Söderhamns kommun & Andrea Zackrisson, CANEA

CANEA ONE den gemensamma plattformen i Söderhamns kommun. Erfarenheter från ett införandeprojekt och hur man trots olikheter kan samla allt i samma plattform.

Lucas och Erik


Smarta användningsområden

Skapa informativa rapporter i CANEA ONE

Lukas Pettersson & Erik Carlsson, CANEA

En CANEA ONE installation kan innehålla väldigt mycket information och det finns flera metoder och verktyg i systemet som kan hjälpa er att följa upp verksamheten. Ett viktigt sådant verktyg är rapportgeneratorn, med denna kan man skapa rapporter i Microsoft Office-format som kan vändas som underlag till ett möte eller skickas ett externa aktörer.

Under denna föreläsning kommer vi att ge er våra bästa tips på hur man skapar bra rapporter från CANEA ONE. Ni kommer att lära er hur man kan extrahera information från systemet via taggar och hur man kan använda denna för att skapa tydliga och informativa rapporter Microsoft Office-format.

Fanny och Thomas


Smarta användningsområden

CANEA ONE – en plattform för er informationssäkerhet

Fanny Berggren & Thomas Branander, CANEA

Behovet av ett systematiskt och effektivt informationssäkerhetsarbete har ökat markant de senaste åren bland annat beroende på den ökade digitalisering och en förändrad hotbild. Ett bra verktyg är en av nyckelfaktorerna för att lyckas.

Under denna föreläsning kommer vi att visa hur
CANEA ONE kan användas som en plattform för att hantera er informationssäkerhet och underlätta arbetet med utveckling och förvaltning av ett ledningssystem
ISO 27001.

Renato o Rikard_2


Smarta användningsområden

Förvaltning = Förädling – Ett aktivt arbete ger ett ledningssystem i topptrim.

Renato Garrido & Rikard Blomquist, CANEA

För att ledningssystemet skall vara lätt använt och relevant för alla användare behöver vi kontinuerligt förvalta, förändra och förädla det och dess innehåll. Med CANEA ONE har ni flera möjligheter att förenkla detta viktiga arbete.

Under denna föreläsning kommer vi att visa på våra bästa tips för att skapa en effektiv förvaltning av ledningssystemet och informationen i ledningssystemet.

Dennis och Patrik


Smarta användningsområden

Sammansatta dokument – Handböcker, träning av personal och mycket mer.

Dennis Törnros & Patrik Bergwall, CANEA

Att samla och ordna information är en viktig funktion för ledningssystemet och det finns flera möjligheter för det inom CANEA ONE.

Under denna föreläsning kommer vi att visa på ett antal olika exempel på hur funktionen för sammansatta dokument kan användas för att skapa nytta i era ledningssystem

Johanna och Joakim


Smarta användningsområden

Förenkla avancerad användning med typ och mallprojekt

Johanna Tjus & Joakim Ahlmén, CANEA

Med projektverktyget i CANEA ONE kan man göra avancerade analyser och estimeringar av sin projektverksamhet men det kan lätt bli komplicerat och kräva mycket administration.

Under denna föreläsning kommer vi att visa hur man kan använda mall projekt, projekttyper och andra funktioner i CANEA ONE för att få ut så mycket som möjligt med minsta möjliga insats.

Maxim och Lars

Demo CANEA ONE

Fördjupning i årets
nyheter i CANEA ONE

Lars Olsson & Maxim Fris

Sedan CANEAs användarkonferens 2023 har vi lanserat ytterligare 4 versioner av CANEA ONE. Alla med stora och små nyheter som vi hoppas skall komma till god användning i er verksamhet.

För er som har missat våra release webinarien eller för er som bara vill få lite repetition så kommer vi under denna föreläsning att borra djupare i nyheter för CANEA ONE 2023.3, 2023.4, 2024.1 samt den kommande 2024.2. Ni kommer även att få våra bästa tips på hur man kommer i gång med de nya funktionerna.

Att höra hur andra använder Canea One och ta inspiration från det, samt höra om integrationer som kan underlätta vardagen och administrationen av systemet avsevärt. Sedan var inspirationsföreläsaren helt fantastik och gjorde att vi lämnade konferensen med mycket energi.
joakim o åsa
 

Kunskapspass

Hållbarhet idag och i praktiken

Joakim Stoppenbach & Åsa Leander, CANEA

Vad är hållbarhet i dag och vad innebär det för företag. Utvärdering av introduktionen av hållbarhetsrapportering och vad kommer det att innebära för företag framgent

Björn P_3
 

Kunskapspass

Hur du kan manipulera ledningsgruppen till att
göra som du vill

Björn Palmqvist, CANEA

Utforska konsten att manipulera ledningsgrupper för att maximera ledningssystemets framgång! I vår föreläsning kommer vi att bjuda på strategier för att påverka och engagera ledningen. Du kommer att få ta del av exempel och tekniker för framgång. Välkommen till en inspirationsföreläsning.

Nicolas och Sven_5
 

Kunskapspass

Anatomy of the cyber criminal

Javier Carriazo, Milagro Digital Risk Intelligence & Nicolas ter Wischa & Sven Krig, CANEA

Cyberkriminalitetens modus operandi, hur kriminella går tillväga, hur den påverkar våra företag och hur den påverkar oss som individer. På föreläsningen blandas teori och praktiska exempel. Syftet är att ge deltagarna verklig förståelse för hur cyberkriminalitet fungerar, hur de flesta angrepp ser ut samt vad man kan göra för att skydda både sig själv och organisationen.

Karolin och Andrea_2

Kunskapspass

Få förändringen att
slå igenom – på riktigt

Karolin Kronander & Andrea Zackrisson

Nya system kräver förändrade beteenden. Implementeringen av ett nytt system är i sig relativt okomplicerad. Den faktiska utmaningen uppstår dock oftast när det gäller att få medarbetarna att aktivt använda det och bryta ned gamla vanor. Först när övergången från gamla rutiner till det nya systemet blir verklighet kan du, som ledare/strateg/verksamhets-utvecklare, verkligen betrakta ditt uppdrag som framgångsrikt utfört. Under det här passet delar vi med oss av vanliga hinder och konkreta tips för att effektivt hantera dessa utmaningar och lyckas med en smidig förändringsprocess.

one-to-one

One-to-one

Prata enskilt med våra experter

Har du produktfrågor, förslag på förbättringar eller frågor kring integrationer? Under konferensen gång kommer det finnas valbara pass i schemat. Där har du chansen att boka enskilda samtal med våra produktexperter, i vad vi kallar One-to-One sessioner. Vi vill gärna höra vad du funderar över. Så passa på att boka in en tid för att ställa frågor och diskutera funderingar. Bokning av One-to-One sessioner sker på plats under konferensdagarna.

Park Lane_kvall

Kvällsaktivitet: Middag + Show

För att avsluta kvällen efter den första dagen kommer vi ha en  kväll fylld med musik, dans och underhållning på Park Lanes krogshow LEGENDS! Där får du resa genom tiderna och hyllningar till några av världens mest legendariska artister och deras musik i en kväll som går i firandets tecken.

Park Lanes köksmästare har förberett en meny fylld med läckra rätter och drycker som kompletterar den spektakulära underhållningen.

Rumsbokning

Boka ditt rum på
Elite Park Avenue hotel

10% på rumsbokning med CANEAs bokningslänk.

När du bokar via vår bokningslänk får du 10 % rabatt på din bokning hos Elite Park Avenue Hotel. Erbjudandet avser natten den 27 och natten den 28 maj 2024 och gäller fram till den 20 maj, så länge tillgänglighet finns. Förskottsbetalning vid bokningstillfället via hemsidan, fri avbokning med 100% återbetalning fram till 3 dagar innan ankomst. CANEA har inte reserverat rum för konferensen, det är först till kvarn som gäller.