Karriär

Några av
våra medarbetare

IT

Maxim Fris_sv_low-1

Maxim Fris

Product Owner

Maxim är Product Owner för CANEA ONE och arbetar till vardags med att samla in våra kunders behov och önskemål gällande systemet. Som en del av vår utvecklingsavdelning representerar Maxim dessa önskemål i vårt fortsatta arbete med att utveckla CANEA ONE och skapa värde och nya möjliheter för våra kunder.

Dennis Törnros_sv_low

Dennis Törnros

Project manager IT

Dennis är en emigrerad dalslänning med stort sportintresse. I sin yrkesroll är han strukturerad och noggrann som tycker om att hitta lösningar baserat på kundens unika behov.

Anders Ohlqvist_sv_low-1

Anders Ohlqvist

Implementation Consultant

Anders började på CANEA redan 1995 och då med utveckling och implementering. Utöver implementeringar är han även projektledare och håller i utbildningar.

Fanny Berggren_sv_kv_red

Fanny Berggren

Implementation Consultant

Arbetar med implementering och konfigurering i införandeprojekt av CANEA ONE.
Fritiden består främst av långa promenader, matlagning och gärna en och annan ishockeymatch.
Eric Åshede_sv_kv_red

Eric Åshede

Infrastructure

Eric jobbar som Infrastructure Specialist på CANEA och hjälper både nya och befintliga kunder med installation och uppdatering av CANEA ONE. Fritiden spenderar han med aktiviteter så som träning, mountainbiking och resor.

Sara Calissendorff_sv_kv_red

Sara Calissendorff

Implementation Consultant

Sara arbetar med införandeprojekt som Implementation Consultant. Rollen innebär att man träffar kunder och hjälper till med att konfigurera och stötta vid implementeringen av CANEA ONE. Fritiden spenderas helst med att åka skidor eller att segla. 

Rikard Blomquist_sv-1

Rikard Blomquist

Group Manager

Rikard är en aktiv person som gärna lägger tid på allt från att cykla och åka skidor till MC, båt och stugliv. Möjligheter för egna initiativ och utveckling

Andreas Sjöström_sv_low

Andreas Fröjdfull

Quality Assurance

I rollen säkerställer Andreas att den kod våra utvecklare bygger håller förväntad kvalitet och att funktionerna i CANEA ONE fungerar som de ska.

Konsulttjänster

Dardan Berisha_sv_low-1

Dardan Berisha

Management Consultant

Dardan jobbar som managementkonsult där han hjälper både privata och offentliga organisationer i deras förändringsresor mot en förbättrad verksamhet genom bland annat effektiviserings- och processutvecklingsprojekt.

Åsa Ekelöf_sv_low-1

Åsa Ekelöf

Management Consultant

Åsa är en nyfiken och social tjej, uppvuxen i Mölndal, och som efter att ha provat på ställen som Västerås Shanghai, München, Italien, Grekland och London, hittade tillbaka till Västkusten igen där hon numera bor med sin familj.

Stefan Lund_sv_low-1

Stefan Lund

Management Consultant

Stefans personlighet består av olika delar där en av dem är den strukturerade sökaren efter effektivitet, klädd i skjorta och kavaj och en annan är äventyraren som ger sig av mot det okända utan att tveka och som lever med intuitionen som vägvisare. 

Annica Ho_sv_low-1

Annica Ho

Management Consultant

Annica är en väldigt driven managementkonsult med en flerårig bakgrund från bl.a. läkemedelsindustrin. Hon har varit verksam inom framförallt kvalitets- och process-utveckling för processer såsom distribution, kvalitet och lagefterlevnad.

Ola Eklöf_sv_low

Ola Eklöf

Management Consultant

Ola har lång erfarenhet som projektledare, konsult, förändringsledare, rådgivare/coach och är en mycket uppskattad utbildare för såväl ledningar som medarbetare på alla nivåer. Du träffar Ola när du går våra utbildningar inom projektledning.

 

Pontus Fryk_sv_low-1

Pontus Fryk

Management Consultant

Pontus tillhör CANEAs Stockholmskontor där han är områdeschef samt del av ledningsgruppen. Pontus är en ledare och managementkonsult med inriktning på verksamhetsutveckling, företagsstrategi, affärsutveckling, försäljning och kommunikation.

 

Tobiaz Juneberg_sv_low

Tobiaz Juneberg

Management Consultant

Tobiaz kom till CANEA 2018 med en gedigen erfarenhet från fordonsindustrin sedan mer än 15 år. Han har vana av att arbeta inom hela värdekedjan från idé till leverans. Tobiaz har genom åren arbetat inom både små familjebolag och stora internationella bolag med en global marknad.

 

Moa Landström_sv_low-1-1

Moa Landström

Management Consultant

Moa tillhör våra managementkonsulter i Stockholm och spenderar mer än gärna sin lediga tid i fjällmiljö. I sitt arbete är Moa mycket strukturerad, engagerad och analytisk och har ett stort intresse av, och kunskap inom, miljö- och hållbarhetsfrågor.

Joakim Stoppenbach_sv_low

Joakim Stoppenbach

Management Consultant

Joakim har mångårig erfarenhet av kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete i en internationell miljö och är van vid att arbeta med intressenter som har högt ställda krav. Joakims styrka ligger i att säkerställa affärsnytta och kundnytta vid en uppgift, genom att alltid engagera nyckelintressenter i ett tidigt skede av förändringsarbetet.

 

Karl Hedman_sv_low-1-1

Karl Hedman

Management Consultant

Karl arbetar med projektledning, processutveckling, processeffektivisering, affärssystemsimplementering, revision, ledningssystem och affärsstrategier. Du träffar Karl när du går utbildning inom revision, projektledning och processer.

 

Leif-Nyström_sv_low-2

Leif Nyström

Management Consultant

Leif har stor erfarenhet av strategiutveckling, projektstyrning samt organisations- och verksamhetsutveckling. Leif träffar du när du går utbildningar inom effektivisering, projektledning och ledningssystem.

 

Josefine Älventorp_sv_low

Boka möte med mig

Boka ett möte med Josefine Älventorp, Talent Acquisition Specialist, och ta reda på mer om hur det är att arbeta hos oss på CANEA.