Tillbaka
CANEA ONE Användarkonferens 2022
ÄNLTLIGEN! CANEA:s största marknadsevent gick åter igen av stapeln efter två års ofrivilligt uppehåll.

Stort tack till alla er som medverkade och gjorde årets Användarkonferens CANEA ONE till ett lyckat event. Under en och en halv dag samlades 160 personer på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg för att umgås och byta erfarenheter samt få ny inspiration och kunskap. 

Den första inspirationsföreläsningen hölls av Mikael Lindström på SIQ. Föreläsningen handlade om Quality 5.0 och hur kvalitet i framtiden inte enbart kommer handla om kundtillfredsställelse utan även om hur företag och organisationer kan bidra till samhällsnytta. Mikael inledde med att säga att vi inte skulle förvänta oss en inspirerande föreläsning, men vi från CANEA vill försäkra honom om att han helt klart överträffade sina egna förväntningar.

Det fullspäckade schemat bestod av hela 20 olika seminarier i tre parallella spår med informations- och kunskapspass samt mycket uppskattade kundberättelser från Sollentuna Vård & Omsorg, Svevia, Borås stad, Bohusläns museum och Fitesa. Exempelvis så berättade Fitesa hur de gått tillväga för att uppnå en gemensam dokument- och ärendehantering för sina 2 500 anställda i 13 länder med hjälp av CANEA ONE.

Användarkonferens 2022

Den första dagen avslutades med trerätters middag och show på Park Avenue. Kvällens feststämning och paljettfyllda föreställning blev en välkommen kontrast till det övriga konferensprogrammet och kvällen bjöd på massor av musik från årtionden som alla kunde känna sig hemma i.

En tappert genomförd dag två erbjöd ännu mer insikter, och mycket välbehövligt kaffe. Konferensen avslutades med en inspirationsföreläsning av Annelie Pompe om hur våra tankar påverkar hur vi lever. Föreläsningen var en riktig tankeställare som säkerligen satte sina spår i inställningen till vardagen hos många av de som lyssnade.

Vi är mycket glada och stolta över att Användarkonferensen kunde genomföras och togs emot så väl av alla deltagare och att samtliga skriftliga utvärderingar visar att deltagarna rekommenderar Användarkonferensen till andra CANEA ONE kunder. Några kommentarer från deltagare:

”Jag hade önskat att alla våra IT-leverantörer var som CANEA.”

”Tack för en inspirerande och bra konferens. Mycket trevligt och välorganiserat.”

”Tack för en fantastiskt fin användarkonferens. Det var både roligt, lärande och nyttigt.”

Nu startar vi planeringen för nästa års konferens och efter sommaren planerar vi att komma ut med mer information om anmälan, datum och plats - så håll utkik.