Hoppa till huvudinnehåll

Vi levererar varaktiga resultat

genom att kombinera konsulttjänster, IT-lösningar och utbildningar.

Socialt ansvar

Vi på CANEA älskar att bidra till andras framgång – det är ju vårt jobb. Men om man lyfter blicken inser man att många behöver en helt annan sorts hjälp.

Vi tycker att alla verksamheter ska bedrivas med hänsyn till samhälle och miljö, både lokalt och globalt. Därför är vi stolta över att en del av CANEAs vinst går till välgörande ändamål. Genom åren har vi valt att stödja olika organisationer och initiativ som ger bättre förutsättningar åt medmänniskor som har det svårt. Barnhemmet Thembalethu är ett sådant initiativ. Ett annat exempel är kampen mot barncancer där vi stöttar Team Rynkeby, som i sin tur samlar in pengar till Barncancerfonden.

Men det är också viktigt att sprida kunskapen om hållbart företagande. Genom våra anpassade utbildningar och konsulttjänster hjälper vi våra kunder att leverera produkter och tjänster på ett ansvarsfullt sätt, med minimal miljöpåverkan. Självklart bedriver vi vår egen verksamhet på samma sätt.

Näringslivskoden mot korruption i näringslivet tillämpas av såväl CANEAs anställda som av CANEAs underleverantörer. Inga handlingar är tillåtna under CANEAs ansvar som kan uppfattas som korruption, otillåten påverkan eller försök därtill. Detta styrs genom implementering av CANEAs dokumenterade policys och regler..

Några av våra kunder

Vi har genom årens lopp hjälpt hundratals organisationer till en mer lönsam och effektiv verksamhet.