praktisk-hallbarhetsrapportering-enligt-esrs, ESRS, hållbarhetsrapportering, utbildning hållbarhet, esrs, csrd

Praktisk hållbarhets-rapportering enligt CSRD och ESRS

Hållbarhet Miljö

Utbildningen ger dig de verktyg och kunskaper som krävs för att kunna rapportera och kommunicera hållbarhetsinsatser på ett effektivt sätt med stöd av ESRS.

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället.

Fakta

Längd:
3 dagar

Pris:
19 400 kr. (ex. moms)

  • Göteborg

    13 nov – 15 nov

  • Stockholm

    11 sep – 13 sep

Berättigar till
-

Innehåll

Välkommen till vår tredagarskurs i Praktisk hållbarhetsrapportering enligt ESRS! I en värld där hållbarhet blir alltmer centralt för företags framgång är förmågan att effektivt kunna redovisa dessa insatser ovärderlig.

Vi tror att framtidens ledande företag inte bara mäter sin framgång i ekonomiska termer, utan också i hur de bidrar till en hållbar värld. Genom att delta i denna kurs tar du ett viktigt steg mot att bli en del av den förändringen. Välkommen till en inspirerande och utmanande resa mot en hållbar framtid!

Ladda ned programbeskrivning.

Beskrivning

För vem?

Utbildningen är perfekt för dig som är ny inom området hållbarhetsrapportering och vill få en grundlig förståelse för ämnet. Vår utbildning är utformad för att passa deltagare från olika bakgrunder och ger dig de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att komma i gång med hållbarhetsrapporteringen.

Syfte och mål

Syftet med denna utbildning är att ge dig både den teoretiska förståelsen och de praktiska färdigheterna som krävs för att börja implementera en effektiv och värdeskapande hållbarhetsrapportering i din organisation.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper. 

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom hållbarhet.

Läs mer om utbildningen och de metoder som tas upp genom att ladda ner programbeskrivningen.

Program

3 dagar

Jag rekommenderar starkt Caneas kurs "Praktisk hållbarhets-rapportering enligt CSRD och ESRS" eftersom den är fullpackad med värdefull information. Trots att ämnet är oerhört omfattande, så är kunskap serverat på ett kompakt men lättförståeligt sätt. Föreläsare kompletterade varandras kompetens och skapade en bra och öppen atmosfär där alla kursdeltagare kände sig inkluderade och aktivt deltog i diskussioner. Om du vill vara i framkanten gällande hållbarhets rapportering då är Caneas utbildning för dig!

Boka utbildning

Praktisk hållbarhets-rapportering enligt CSRD och ESRS

Längd: 3 dagar

Pris: 19 400 kr. (ex. moms)

om du har frågor om kursen eller vill att vi håller den hos er istället